Wij zijn er om het u gemakkelijk te maken

Of u nu een nieuwbouw woning gaat betrekken of al jaren met veel plezier woont in uw huidige woning, wij bieden dé producten aan om uw woongenot te verhogen. Kies voor een hygiënische douchewc een praktische bad-douchecombinatie met een deur of een comfortabele inloopdouche op maat! Met ons ruime assortiment kunnen wij ook u een passende oplossing bieden binnen uw wensen.

Douche wc

Een gevoel van frisheid verhoogt uw zelfvertrouwen. Daarom raken steeds meer mensen enthousiast over de wc’s waarbij u met warm water wordt gereinigd en met een lichaamswarme föhn wordt gedroogd. Niets reinigt beter en zachter dan water. Ontdek hoe de Geberit AquaClean douchewc ook úw gezondheid en welzijn kan bevorderen.

Lees meer

Instapbad

Het comfort van een bad en het gemak van de inloopdouche. De DuoNova is een multifunctionele douche/bad combinatie. U hoeft niet meer te kiezen tussen een douche of een bad; met de DuoNova geniet u van beide.

Lees meer

Inloopdouche

Een praktische inloopdouche met de juiste uitstraling geplaatst in 1 dag! Keuze uit meer dan 100 kleuren en motieven. Volledig naar uw wensen!

Lees meer

Totale badkamer renovatie

Nog geen badkamer in uw nieuwe huis of wilt u uw huidige badkamer renoveren? Er is al een complete renovatie binnen 4 dagen! Op de juiste manier met de juiste producten.

Lees meer

Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht en infrarood onder uw eigen douche met de Sunshower. Wij kunnen de Sunshower leveren en monteren.

Lees meer

Een passende oplossing voor u

Iedere situatie is anders, evenals de budgetten per huishouden. Wij leveren en monteren binnen zoveel mogelijk budgetten, wel staat de kwaliteit bij ons altijd voorop. Wij kiezen voor producten met de hoogste kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een hoogwaardige badkamer, wat uw budget dan ook is. Ook de montage werkzaamheden worden door vakmensen uitgevoerd, alles op maat passend bij uw situatie. Kortom: wij bieden een oplossing die past bij u!

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

    DhrMevr

    Contact

    Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Contact opnemen