Ligbaden met een handig deurtje

Bent u op zoek naar meer informatie over een ligbad met deur, wilt u deze aanschaffen en laten plaatsen of wilt u een advies op maat? Bij Velunova treft u alles in één, door onze ruime ervaring en doordat wij alles in eigen beheer hebben treft u bij ons een totaalpakket aan diensten.

Gratis brochure

Het voordeel van een ligbad met deur

Veel mensen op leeftijd vermijden een bad vanwege de gladde en hoge randen, dit maakt het erg gevaarlijk en ongemakkelijk om gebruik te maken van het bad. Een bad is juist pure luxe en zorgt voor ontspanning en een moment voor uzelf. Een ligbad is een gebruiksvriendelijk bad met een deur, de ideale oplossing wanneer u veilig en comfortabel in en uit uw bad wilt stappen. Onze ligbaden met deuren zijn over het algemeen zeer luxe en modern en bieden daardoor veel gemak.

Instapbad met deur

Lage ligbad met een deurtje

Een ligbad met een deurtje heeft standaard een lage instap. Het deurtje bevindt zich aan de lange zijde van het ligbad en zorgt voor een veilig gebruik. De waterdichte deur opent en sluit eenvoudig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een eventuele lekkage. De ligbaden die wij leveren en monteren zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u 100% waterdichtheid. Het deurtje is erg stevig en kan daardoor niet breken of buigen.

Instapbad met deur
Contact opnemen

Waarom kiezen voor Velunova?

Ligbad voor iedere badkamer

Een ligbad met deur, ook wel een instapbad genoemd, is er in diverse afmetingen, soorten en specificaties. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova een oplossing die past bij uw situatie. Zo kan er bijvoorbeeld ook een ligbad worden gecombineerd met een douche. Ook zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets), led verlichting etc.

Ligbad met deurtje

Ligbad met deurtje inclusief montage

Bij Velunova koopt u de hoogste kwaliteit ligbaden, welke persoonlijk bij u worden geleverd en gemonteerd. Het ligbad met deurtje wordt binnen 1 dag geïnstalleerd door uw persoonlijke monteur. Ook als u na de tijd of voor de tijd nog vragen heeft staan wij voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

Instapbaden
Instapbad
Contact opnemen

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

    DhrMevr