Seniorenbad

Velunova

Seniorenbad

Seniorenbad met deurtje

Bent u op zoek naar meer informatie over een seniorenbad? Wilt u deze aanschaffen en laten plaatsen? Of wilt advies op maat voor uw badkamer? Bij Velunova treft u alles in één, door onze ruime ervaring en doordat wij alles in eigen beheer hebben treft u bij ons een totaalpakket aan diensten.

Instapbad badkamer

Veilige en luxe seniorenbaden

Veel mensen op leeftijd of mensen met een fysieke beperking vermijden een bad vanwege de gladde en hoge randen. Doordat er gevaarlijke en ongemakkelijke situaties ontstaan, is er een gebruiksvriendelijke seniorenbad, ook wel een lage instapbad genoemd, in het leven geroepen. Een instapbad is een normaal bad dat is voorzien met een handig deurtje. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het seniorenbad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. De deur is van ijzersterk materiaal gemaakt, waardoor het niet kan breken of buigen.

Velunova

Pure luxe en ontspanning

De deursluiting is altijd waterdicht, zodat uw badkamer altijd droog blijft. Hiermee voorkomt u een gladde en gevaarlijke badkamervloer. Doordat het deurtje naar binnen draait, bespaart u extra beweegruimte in uw badkamer. Een seniorenbad staat garant voor pure luxe en ontspanning. Geniet van uw moment, zonder dat u zorgen hoeft te maken over gladde oppervlaktes. De seniorenbaden die wij leveren en monteren, zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u dan ook 100% waterdichtheid.

Seniorenbad voor iedere badkamer

Een seniorenbad is in diverse afmetingen, soorten en specificaties te verkrijgen. In de meeste badkamers wordt een ligbad met een deur geplaatst, zodat men heerlijk kan ontspannen. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova een oplossing die past bij uw situatie. Naast lage seniorenbaden leveren we compacte en comfortabele zitbaden. De naam zegt het al, u zit als het ware in uw bad. In het comfortabele seniorenbad zit een verhoogd plateau waar u veilig plaats neemt.

Net als het ligbad is ook een vrijstaand zitbad voorzien van een gebruiksvriendelijk deurtje. Met een vloeiende handeling opent u en sluit u de deur van uw eigen seniorenbad. Doordat vrijstaande zitbaden praktisch en compact zijn, zijn deze baden in vrijwel iedere badkamer te plaatsen. Combineer uw seniorenbad met een heerlijke inloopdouche, zodat u een compleet product heeft. Daarnaast zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets), ledverlichting etc.

Velunova
Ligbad met deur

Seniorenbad laten installeren

Bij Velunova vindt u hoge kwaliteit seniorenbaden waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe bad, zorgen wij ervoor dat uw bad perfect wordt geïnstalleerd. Een seniorenbad plaatsen wij al binnen 1 dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de dag erna gelijk genieten van uw eigen bad. Heeft u na de installatie nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Scroll naar boven