Inloopbad met douche

Velunova

Inloopbad met douche

Comfortabele inloopbaden

Bent u op zoek naar meer informatie over een inloopbad met een douche? Wilt u een inloopbad aanschaffen en laten plaatsen? En wilt advies op maat voor uw badkamer? Bij Velunova treft u alles in één, door onze ruime ervaring en doordat wij alles in eigen beheer hebben treft u bij ons een totaalpakket aan diensten.
Velunova

Inloopbaden met heerlijke douche

Veel mensen op leeftijd of mensen met een fysieke beperking vermijden een bad vanwege de gladde en hoge randen. Doordat er gevaarlijke en ongemakkelijke situaties ontstaan, is er een gebruiksvriendelijke inloopbad in het leven geroepen. Een inloopbad met een douche is een normaal bad dat is voorzien met een handig deurtje. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het bad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. De deur is van ijzersterk materiaal gemaakt, waardoor het niet kan breken of buigen.

Velunova

Extra beweegruimte

De deursluiting is altijd waterdicht, zodat uw badkamer continu droog blijft. Hiermee voorkomt u een gladde en gevaarlijke badkamervloer. Doordat het deurtje naar binnen draait, bespaart u extra beweegruimte in uw badkamer. Een inloopbad met een douche staat garant voor pure luxe en ontspanning. Geniet van uw moment, zonder dat u zorgen hoeft te maken over gladde oppervlaktes. De inloopbaden die wij leveren en monteren, zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u dan ook 100% waterdichtheid.

Inloopbad voor iedere badkamer

Een inloopbad met een douche is in diverse afmetingen, soorten en specificaties te verkrijgen. In de meeste badkamers wordt een ligbad met een deur geplaatst, zodat men heerlijk kan ontspannen. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova een oplossing die past bij uw situatie. Naast lage inloopbaden leveren we compacte zitbaden. De naam zegt het al, u zit als het ware in uw bad. In het vrijstaande inloopbad zit een verhoogd plateau waar u veilig plaats neemt.

Met een vloeiende beweging opent u en sluit u de deur van uw eigen inloopbad. Doordat vrijstaande baden praktisch en compact zijn, zijn deze baden in vrijwel iedere badkamer te plaatsen. Combineer het bad met een douche, zodat u een compleet product heeft. Daarnaast zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets), ledverlichting etc.

Ligbaden met deur
Ligbad met deur

Uw inloopbad met douche vakkundig en snel geïnstalleerd

Bij Velunova vindt u hoge kwaliteit inloopbaden, waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe inloopbad met douche, zorgen wij ervoor dat uw bad perfect wordt geïnstalleerd. Een bad plaatsen wij al binnen 1 dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de dag erna gelijk genieten van uw eigen inloopbad. Heeft u na de installatie nog vragen? Onze specialisten staan voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Scroll naar boven