Vrijstaande zitbad

Heeft u geen ruimte voor een groot bad? Of ervaart u ongemakken met een ligbad? Dan biedt een vrijstaand zitbad de oplossing. Een zitbad neem minder ruimte in beslag en is door zijn compacte grootte in vrijwel iedere badkamer te plaatsen. Door de verschillende modellen zit er ongetwijfeld een mooie exemplaar voor u tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek alle voordelen en opties voor uw eigen zitbad.

Gratis brochure

Wat is een zitbad?

Een zitbad lijkt sprekend op een ligbad, maar is in werkelijkheid een stuk kleiner. Zoals de naam het al verklapt, u zit met een rechte houding in het bad. Omdat een zitbad in een klein formaat verkrijgbaar is, neemt het bad zo min mogelijk ruimte in beslag. Ideaal wanneer u een bescheiden badkamer heeft. Een klein zitbad is wel een stuk hoger, zodat u nog steeds heerlijk in het water zit en ontspant. Een uitstekende oplossing voor senioren of mensen met een fysieke beperking.

Vrijstaande zitbad

Maar ook voor kleine kinderen is een zitbad erg handig. Bij een inbouwligbad kan heel het lastig zijn om in en uit het bad te stappen. Doordat u met een zitbad al iets hoger zit, kunt u gemakkelijker opstaan. Het is een kwestie van de baddeur openen, in te stappen en plaatsnemen. Bij Velunova zijn zitbaden in verschillende stijlen en afmetingen te verkrijgen. Hierdoor is er altijd een zitbad dat aansluit op uw smaak en mogelijkheden in uw badkamer.

Zitbad kopen

Zitbad met handig deurtje

Onze compacte zitbaden zijn voorzien van een handig deurtje, zodat u gemakkelijk het bad instapt of uitstapt. De stevige deur zit aan de lange zijde van het bad, zodat er voldoende ruimte overblijft voor een zitplaats. Doordat de baddeur tegen een stootje kan en altijd waterdicht is, heeft u geen omkijken naar een natte badkamer. De deur is van ijzersterk materiaal gemaakt, waardoor het niet kan breken of buigen. Met een vloeiende beweging, met de hendel, draait u de baddeur naar binnen. Heeft u plaats genomen in het zitbad? Dan sluit u de deur en zet u met de hendel het zitbad op slot. Gemak en luxe staat centraal, zodat u optimaal geniet van een ontspannen moment.

Zitbad met deur
Contact opnemen

Waarom kiezen voor Velunova?

De voordelen van een zitbad

U heeft de grote voordelen van een zitbad al ontdekt. Onderstaand hebben we overzichtelijk alle voordelen voor u opgesomd. Redenen genoeg om over te stappen naar een compact en gebruiksvriendelijk zitbad.

  • Ruimtebesparing: een zitbad neemt weinig ruimte in beslag. Met een afmeting van 120x70cm heeft u al een zitbad waarmee een gemiddeld persoon als voldoende ruimte ervaart.
  • Comfortabel: In een rustige zithouding ervaart u een groot gevoel van comfort. Door de relaxte houding is een zitbad beter voor uw lichaam.
  • Geschikt voor ouderen: In een zitbad met een verhoogd zitplateau en een gebruiksvriendelijk deurtje ervaart u veel gemak.
  • Kindvriendelijk: kinderen zijn kleiner en ervaren een zitbad bijna hetzelfde als een ligbad.
Contact opnemen
Voordelen zitbad
Zitbad badkamer

Zitbad voor kleine badkamers

Een vrijstaande zitbad is er in diverse afmetingen, soorten en specificaties. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova de oplossing die past bij uw situatie. Wij leveren compacte zitbaden, waar u alleen in kunt zitten, voor de kleinere badkamers. Daarnaast zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets), led verlichting etc.

Bij Velunova koopt u de hoogste kwaliteit zitbaden, welke persoonlijk bij u worden geleverd en gemonteerd. Het vrijstaande zitbad wordt binnen 1 dag geïnstalleerd door uw persoonlijke monteur. Ook als u na de tijd of voor de tijd nog vragen heeft staan wij voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

Contact opnemen

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

    DhrMevr