Vrijstaande zitbad

Bent u op zoek naar meer informatie over een vrijstaande zitbad, wilt u deze aanschaffen en laten plaatsen of wilt u een advies op maat? Bij Velunova vind u de mooiste zitbaden voor uw badkamer. Door onze ruime ervaring en doordat wij alles in eigen beheer hebben, treft u bij ons een totaalpakket aan diensten.

Gratis brochure

Wat is een zitbad?

Veel mensen op leeftijd vermijden een bad vanwege de gladde en hoge randen, dit maakt het erg gevaarlijk en ongemakkelijk om gebruik te maken van het bad. Een vrijstaande zitbad, ook wel een instapbad genoemd, is een veilige en comfortabele manier om uw bad in en uit te stappen. Onze compacte zitbaden zijn voorzien met een handig deurtje, zodat u gemakkelijk het bad gebruikt. Gemak en luxe staat centraal, waardoor u optimaal geniet van het ontspannen moment.

Vrijstaande zitbad

Zitbad met handig deurtje

Onze vrijstaande zitbaden zijn voorzien met een deurtje. De gebruiksvriendelijke en stevige deur bevindt zich meestal aan de lange zijde van het zitbad en zorgt voor een veilige en lage instap. U kunt eenvoudig de waterdichte deur openen en sluiten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een eventuele lekkage. De zitbaden die wij leveren en monteren zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u 100% waterdichtheid. De baddeur is erg stevig en kan daardoor niet breken of buigen.

Zitbad kopen
Contact opnemen

Waarom kiezen voor Velunova?

velunova_check Betrouwbaar & Professioneel

velunova_check Grote verbouwing niet noodzakelijk

velunova_check Gratis advies gesprek aan huis

velunova_check Kwaliteit & goede service

velunova_check Plaatsingen al in 1 dag

velunova_check Uitstekende klantreviews

Zitbad voor iedere badkamer

Een vrijstaande zitbad is er in diverse afmetingen, soorten en specificaties. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova de oplossing die past bij uw situatie. Wij leveren compacte zitbaden, waar u alleen in kunt zitten, voor de kleinere badkamers. Daarnaast zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets), led verlichting etc.

Contact opnemen

Zitbad kopen inclusief montage

Bij Velunova koopt u de hoogste kwaliteit zitbaden, welke persoonlijk bij u worden geleverd en gemonteerd. Het vrijstaande zitbad wordt binnen 1 dag geïnstalleerd door uw persoonlijke monteur. Ook als u na de tijd of voor de tijd nog vragen heeft staan wij voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

Zitbad in kleine badkamer

De hoogste kwaliteit en persoonlijke service op maat vind u bij Velunova.

Contact opnemen

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

  DhrMevr
  Uw naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Postcode
  Plaatsnaam

  Straatnaam + huisnummer

  Hoe kent u ons?

  Contact

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Contact opnemen