Inloopbad

Velunova

Inloopbad

Inloopbad met deurtje

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk en veilig alternatief voor uw ligbad? Een modern inloopbad is een uitstekende oplossing voor uw badkamer. De naam verklapt het al, u loopt als het ware uw eigen bad in. Hoge randen en gladde randen zijn verleden tijd en uw veiligheid staat voorop. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van een inloopbad? Lees gauw verder of neem contact op.

Instapbaden

Luxe inloopbaden

Een standaard ligbad wordt steeds vaker vervangen door een luxe inloopbad. Een ligbad met hoge en gladde randen zorgt voor gevaarlijke en ongemakkelijke situaties. Dit geldt met name voor ouderen of mensen met een fysieke beperking. Om een veilige badkamer te realiseren, is het moderne inloopbad in het leven geroepen. Het lijkt sprekend om een normaal bad, maar een inloopbad is aan de lange zijde voorzien van een gebruiksvriendelijke deur. 

Door de hendel te gebruiken, opent u de deur en stapt u gemakkelijk in het bad. Doordat de drempel zo laag mogelijk zit, loopt u als het ware het bad in. Sluit vervolgens de waterdichte deur en geniet van een ontspannen moment. Aangezien de baddeur van hoogwaardige kwaliteit is gemaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de deur breekt of buigt. Een inloopbad staat garant voor veiligheid en ontspanning.

Velunova

Extra beweegruimte

Omdat de deursluiting van een inloopbad altijd waterdicht is, blijft uw badkamer droog en voorkomt u gladde plekken op de vloer. Hierdoor vermijd u een gevaarlijke badkamervloer, zodat u met een gerust gevoel door de badkamer loopt. Het baddeurtje draait altijd binnen, waardoor u extra beweegruimte heeft. Met een inloopbad geniet u meer van het moment, zonder dat u zorgen hoeft te maken over gladde oppervlaktes. De moderne inloopbaden die wij leveren en vakkundig monteren, zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u 100% waterdichtheid.

Inloopbad voor kleine badkamers

Een inloopbad is in verschillende formaten, soorten en specificaties te verkrijgen. In de meeste badkamers wordt een groot inloopbad geplaatst, zodat u in een liggende houding heerlijk ontspant. Maar heeft u weinig ruimte in uw badkamer? Dan hebben we een uitstekend alternatief, een compact en modern zitbad. In tegenstelling tot een inloopbad heeft u bij een zitbad alleen de mogelijkheid om te zitten. Een zitbad is voorzien van een plateau, zodat u gemakkelijk en in een goede houding in uw bad plaats neemt. Het kleine bad is niet alleen bedoeld voor senioren of volwassenen, maar is ook een fijne toevoeging als u kinderen heeft. Wanneer een inloopbad niet in uw badkamer past, is een zitbad de perfecte keuze. Bij Velunova hebben we altijd een oplossing die past bij uw situatie.

Net als een inloopbad is ook een zitbad voorzien van een gebruiksvriendelijk deurtje. Met een eenvoudige handeling opent u en sluit u de deur van uw eigen inloopbad. Doordat zitbaden praktisch en compact zijn, zijn deze baden in vrijwel iedere badkamer te plaatsen. Heeft u wel ruimte voor inloopbad, maar gaat dat ten koste van de douche? Combineer dan een inloopbad met een douche, zodat u ruimte bespaart en geniet van een compleet product.

Inloopbad
Velunova

Inloopbad inclusief montage

Bij Velunova vindt u hoge kwaliteit inloopbaden, waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe inloopbad, zorgen wij ervoor dat uw bad vakkundig wordt geplaatst. Een inloopbad plaatsen wij al binnen 1 dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de dag erna gelijk genieten van uw eigen inloopbad. Heeft u na de installatie nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Scroll naar boven