Instapbad

Een instapbad staat garant voor pure luxe en ontspanning

Velunova

Instapbad

De ultieme ervaring
met een instapbad

Instapbad met deur

Bent u op zoek naar meer informatie over een instapbad met een deur? Wilt u deze aanschaffen en laten plaatsen? Of wilt u advies op maat voor uw badkamer? Bij Velunova treft u alles in één, door onze ruime ervaring en doordat wij alles in eigen beheer hebben treft u bij ons een totaalpakket aan diensten.
Velunova

Veilige en luxe instapbaden

Veel mensen op leeftijd of mensen met een fysieke beperking vermijden een bad vanwege de gladde en hoge randen. Doordat er gevaarlijke en ongemakkelijke situaties ontstaan, is er een gebruiksvriendelijk instapbad in het leven geroepen. Een instapbad is een normaal bad dat is voorzien met een handig deurtje. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het bad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. De deur is van ijzersterk materiaal gemaakt, waardoor het niet kan breken of buigen.
Velunova

Zeer hoge kwaliteit

De deursluiting is altijd waterdicht, zodat uw badkamer continu droog blijft. Hiermee voorkomt u een gladde en gevaarlijke badkamervloer. Doordat het deurtje naar binnen draait, bespaart u extra beweegruimte in uw badkamer. Een instapbad staat garant voor pure luxe en ontspanning. Geniet van uw moment, zonder dat u zorgen hoeft te maken over gladde oppervlaktes. De instapbaden die wij leveren en monteren, zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u dan ook 100% waterdichtheid.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Instapbad voor iedere badkamer

Een instapbad, ook wel een inloopbad genoemd, is in diverse afmetingen, soorten en specificaties te verkrijgen. In de meeste badkamers wordt een ligbad met een deur geplaatst, zodat men heerlijk kan ontspannen. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova een oplossing die past bij uw situatie. Naast lage instapbaden leveren we compacte zitbaden. De naam zegt het al, u zit als het ware in uw bad. In het instapbad zit een verhoogd plateau waar u veilig plaats neemt.

Net als het ligbad is een vrijstaand zitbad voorzien van een gebruiksvriendelijk deurtje. Met een vloeiende handeling opent u en sluit u de deur van uw instapbad. Doordat vrijstaande zitbaden compact zijn, zijn deze baden in vrijwel iedere badkamer te plaatsen. Combineer een instapbad met een douche (inloopdouche), zodat u een compleet product heeft. Daarnaast zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets), ledverlichting etc.

Velunova
Velunova

Instapbad inclusief montage

Bij Velunova vind u hoge kwaliteit instapbaden, waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe instapbad, zorgen wij ervoor dat uw bad perfect wordt geïnstalleerd. Een instapbad plaatsen wij al binnen 1 dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de dag erna gelijk genieten van uw eigen instapbad. Heeft u na de installatie nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.
Scroll naar boven