Instapbad met deur

Bent u op zoek naar meer informatie over een instapbad, wilt u deze aanschaffen en laten plaatsen of wilt u een advies op maat? Bij Velunova treft u alles in één, door onze ruime ervaring en doordat wij alles in eigen beheer hebben treft u bij ons een totaalpakket aan diensten.

Gratis brochure
Velunova favicon

Wat is een instapbad?

Veel mensen op leeftijd vermijden een bad vanwege de gladde en hoge randen, dit maakt het erg gevaarlijk en ongemakkelijk om gebruik te maken van het bad. Een bad is juist een pure luxe en zorgt voor ontspanning en een moment voor uzelf. Een instapbad is een bad met deur en de ideale oplossing wanneer u veilig en comfortabel in en uit uw bad wilt stappen. De instapbaden zijn over het algemeen zeer luxe en modern en bieden daardoor veel gemak en luxe.

Ligbad met deur

Lage instapbad met deurt

Een instapbad is een bad met een deur, deze deur bevindt zich aan de lange zijde van het bad en zorgt voor een veilige en lage instap. De waterdichte deur opent en sluit u eenvoudig, u hoeft zich geen zorgen te maken over een eventuele lekkage. De baden die wij leveren en monteren zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u dan ook 100% waterdichtheid. De deur is tevens erg stevig en kan daardoor niet breken of buigen.

Waarom kiezen voor Velunova?

velunova_check   Betrouwbaar & Professioneel

velunova_check   Gratis advies gesprek aan huis

velunova_check   Kwaliteit & goede service

velunova_check   Plaatsingen al in 1 dag

velunova_check   Grote verbouwing niet noodzakelijk

velunova_check   Complete renovatie in slechts 4 dagen

Velunova favicon

Instapbad voor iedere badkamer

Een instapbad, ook wel een inloopbad genoemd, is er in diverse afmetingen, soorten en specificaties. Heeft u niet veel ruimte in uw badkamer? Ook dan biedt Velunova een oplossing die past bij uw situatie. Zo kan er bijvoorbeeld ook een instapbad worden gecombineerd met een douche: inloopdouche. Ook zijn er diverse luxe mogelijkheden zoals watermassages (luchtjets) , led verlichting etc.

Velunova favicon

Instapbad kopen inclusief montage

Bij Velunova koopt u de hoogste kwaliteit instapbaden, welke persoonlijk bij u worden geleverd en gemonteerd. Het inloopbad wordt binnen 1 dag geïnstalleerd door uw persoonlijke monteur. Ook als u na de tijd of voor de tijd nog vragen heeft staan wij voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service.

De hoogste kwaliteit en persoonlijke service op maat vindt u bij Velunova.

Contact opnemen

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

  DhrMevr
  Uw naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Postcode
  Plaatsnaam

  Straatnaam + huisnummer

  Hoe kent u ons?

  Contact

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Contact opnemen