Toiletpot met douche

Douche wc

Toiletpot met douche

Moderne toiletpot met sproeier

Bij een toiletpot met douche ervaart u veel gemak van de ingebouwde sproeier. Wanneer u klaar bent, schakelt u eenvoudig de douchefunctie in. Vervolgens reinigt de toiletpot uw onderlichaam met hygiënische waterstralen. Hierdoor is het gebruik van toiletpapier verleden tijd. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van een toiletpot met douche? Bekijk alle opties of neem contact op.

Velunova

Wat is een toiletpot met douche?

Een toiletpot met douche, ook wel een douchetoilet genoemd, zien we steeds vaker terug in moderne badkamers. Je hebt de uitstraling van een normaal toilet en de voordelen van de ingebouwde sproeier. Oorspronkelijk komt een douchetoilet uit Japan, waar veel huishoudens zijn voorzien van een moderne toiletpot. Door de gebruiksvriendelijkheid en hygiënische ervaring is de populariteit van het toilet overgewaaid naar Nederland. Vooral voor ouderen of mensen met een fysieke beperking is een toiletpot met douche de ideale uitkomst.

Ingebouwde douchefunctie

Aan de achterkant van het toilet is de handige douche geïnstalleerd. Heeft u uw behoefte gedaan? Schakel eenvoudig de douchefunctie in en het reinigingssysteem schuift naar voren. Vervolgens wordt uw onderlichaam gereinigd met aangename waterstralen, waardoor u een heerlijk fris gevoel ervaart. Een bezoekje aan het toilet staat garant voor veel gemak, luxe en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is het gebruik van toiletpapier verleden tijd, wat gunstig is voor de portemonnee. Om het plaatje compleet te maken, draagt u ook een steentje bij aan een beter milieu.

Kies voor een toiletpot met douche

De voordelen van een toiletpot met douche heeft u inmiddels ontdekt. Het is ook niet zo vreemd dat een standaard toilet steeds vaker wordt vervangen voor een moderne douchetoilet. Redenen genoeg direct om over te stappen naar een toilet met douche.

Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd.

Goed voor uw portemonnee: doordat u geen wc-papier gebruikt, scheelt dit aanzienlijk in de kosten.

Geschikt voor ouderen: u bent minder afhankelijk van anderen. Ideaal voor senioren of mensen met een fysieke beperking.

Compact: u heeft geen extra ruimte nodig om de wc te kunnen plaatsen. Perfect voor kleine badkamers.

Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt een toilet met douchefunctie de standaard.

Toilet met sproeier en föhn
Velunova

Toiletpot met föhn

Het basismodel is standaard met de handige douchefunctie (warm water). Maak uw toiletpot completer door aanvullende opties te installeren. Geniet van een verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, soft-close zitting, pulserende waterstraal of een ingebouwde föhn.

Warme luchtföhn:
Ervaar optimale hygiëne. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd.

Verwarmde zitting:
Door een sensor wordt de zitting automatisch verwarmd. Zo heeft u geen last meer van een koude toiletbril.

Geurafzuiging:
Toiletpotten die zijn voorzien van een ingebouwde luchtzuivering nemen onaangename geurtjes direct weg.

Afhankelijk van uw situatie zijn extra functionaliteiten aan te raden. Neem contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies. 

Van advies tot montage

Bij Velunova vindt u hoge kwaliteit toiletten, waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe toiletpot met douche, zorgen wij ervoor dat uw toilet wordt geïnstalleerd. Wij plaatsen een douchetoilet al binnen 1 dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. In de meeste gevallen kunt u de dag erna al genieten van uw eigen toilet.

Heeft u na de installatie vragen? Onze specialisten staan voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service. Door een samenwerking met Velunova weet u zeker waar u aan toe bent en dat u kiest voor de beste kwaliteit en een professionele montage.

Velunova

Doe inspiratie op voor uw douchewc

Scroll naar boven