Werkwijze

Bij Velunova staat u voorop

Velunova

Werkwijze

Bij Velunova staat u voorop​

Ons 5 stappenplan

Bij Velunova staat u voorop, dit betekent dat wij tijdens alle processen rekening houden met uw wensen en onze dienstverlening aanpassen op uw situatie. Zo geven wij bijvoorbeeld gratis advies aan huis. Wij streven eveneens naar het leveren van de hoogste kwaliteit producten. Onze werkwijze is in te delen naar een 5-stappenplan, welke onderstaand staat beschreven.

Velunova

1. Advies aan huis

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies op maat. Onze dienstverlening begint bij het leveren van een passend advies, dit doen wij vrijblijvend bij u thuis. Doordat wij ter plekke bij u de situatie in kaart brengen kunnen wij u veel beter adviseren dan wanneer wij dit telefonisch of via de mail moeten doen. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie!

2. Situatieschets

Na het plannen van een adviesgesprek, zullen wij ter plekke de situatie schetsen (in kaart brengen). Zo hebben wij een beter beeld van de mogelijkheden die wij kunnen bieden die passen bij uw wensen en situatie. Hieropvolgend bespreken wij met u de mogelijkheden en uw wensen en kijken wij samen naar de situatie. Doordat wij enkel maatwerk leveren kunnen wij altijd voldoen aan al uw wensen.
Velunova

3. Inmeten

Na de situatieschets en het bespreken van de mogelijkheden zullen wij op locatie bepaalde zaken inmeten welke belangrijk zijn voor het realiseren van uw nieuwe badkamer. Hierdoor weten wij precies de afmetingen en benodigdheden voor een correcte installatie en montage van uw bestelling.
Velunova

4. Montage

De volgende stap is het monteren van uw bestelling. Een instapbad of inloopdouche kunnen wij al in 1 dag plaatsen! Een complete badkamer renovatie zal iets meer tijd kosten. Uiteraard zullen wij vooraf aangeven hoelang wij verwachten bezig te zijn en een afspraak met u inplannen die past binnen uw agenda. De monteurs van Velunova zijn vakbekwaam en leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit!

Velunova

5. Kwaliteitscontrole

Na de montage zullen de monteurs van Velunova samen met u de werkzaamheden langs lopen. U kunt eventuele opmerkingen en gewenste aanpassingen ter plekke aan ons doorgeven. Wij leveren de werkzaamheden pas op, op het moment dat u 100% tevreden bent. Onze monteurs werken volgens met een opleverformulier, u tekent hier ook voor tevredenheid. Mocht er later toch iets mis zijn met uw badkamer dan staat het team van Velunova uiteraard voor u klaar.
Scroll naar boven