Badkamer renovatie

Douche wc

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie? U wilt uw badkamer met welk doel dan ook laten renoveren. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u te maken heeft gekregen met een beperktere mobiliteit of dat u toe bent aan een luxere badkamer. Velunova biedt volledige badkamer renovaties aan die passen bij uw wensen en behoeften. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een instapdouche of instapbad wilt laten plaatsen en daarbij meteen de vloer wilt laten vervangen. Of u bent de tegels aan de muur zat en wilt deze in een passende stijl bij het bad/douche. Wij bieden een complete renovatie van uw badkamer aan binnen 4 dagen, dit kan ook sneller indien uw situatie zich daarvoor leent. Bij ons staat kwaliteit boven snelheid. Wij nemen écht de tijd om uw badkamer te renoveren, hierdoor heeft u optimaal profijt van uw nieuwe badkamer.

Samen naar een perfecte badkamer

Misschien heeft u zelf al exact voor ogen wat u wilt met uw badkamer, in dat geval kunnen wij uw wensen uitvoeren. Als u op zoek bent naar de mogelijkheden en opties dan kunnen wij u uiteraard een advies geven die past binnen uw budget, ruimte en wensen. Samen kijken wij naar de beste situatie voor uw badkamer. Velunova heeft alles in eigen beheer en dus hoeft u niet meerdere partijen te benaderen voor het laten renoveren van uw badkamer. Wij kunnen u adviseren, de gewenste materialen leveren en deze monteren. Hier leest u meer over onze werkwijze.

Wat kost een badkamer renovatie?

Het is natuurlijk afhankelijk van uw wensen wat de badkamer renovatie u gaat kosten. Indien u een instapbad of instapdouche wilt laten plaatsen dan zijn er veel verschillende modellen, voor zowel lagere budgetten als zeer luxe en duurdere opties. U kunt het natuurlijk zo duur en luxe maken als u zelf wenst.

Voor een passend advies en kostenplaatje op maat kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Scroll naar boven