Douchewc

Een douchewc plaatsen wij al binnen een halve dag

Velunova

Douchewc

Een douchewc plaatsen wij al
binnen een halve dag

Wat is een douchewc?

Een douchewc heeft in tegenstelling tot een normaal toilet een bidet als toiletbril. Het is eigenlijk een toilet en bidet in één. De douchewc kent zijn oorsprong in Zwitserland. Maar het douchetoilet werd al snel in Japan geïntroduceerd, waar de meeste huishoudens tegenwoordig zijn voorzien van een toilet met bidet-functie. Door de populariteit en hygiënische toiletervaring van een douchewc, was er ook in Nederland veel vraag naar. Steeds meer mensen vervangen hun bestaande toilet door een moderne douchewc. Een luxe douchetoilet is de perfecte oplossing voor iedereen die van gemak houdt.
Japanse toilet

Douchewc met douchearm

Een douchewc, ook wel wc met douchearm genoemd, is een combinatie tussen een wc en bidet en is de laatste jaren enorm in opkomst. Het biedt grote voordelen ten opzichte van een standaard toilet. Met een geïntegreerde douchefunctie wordt het onderlichaam grondig gereinigd. Door de hygiënische waterstralen van een douchewc vermindert u het gebruik van toiletpapier. En dit is weer gunstig voor uw portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigen douchewc? Ontdek alle voordelen en opties voor uw eigen situatie.

Ingebouwde douchefunctie

De handige douchefunctie is aan de achterzijde van de wc ingebouwd. Na uw bezoek aan de wc schakelt u de doucheoptie in en het systeem reinigt het onderlichaam met een temperatuur naar wens. Vervolgens wordt het onderlichaam door een aangename warme luchtstraal gedroogd. Een toiletbezoek met een douchewc geeft een heerlijk fris gevoel. Tegenwoordig is een douchewc een uiterst comfortabel, zeer hygiënisch en goed doorontwikkeld product die voor veel gemak zorgt.

Velunova

Geen toiletpapier bij een douchewc

Door een moderne douchewc is het gebruik van toiletpapier verleden tijd. De reiniging wordt vervangen door een aangename warmtestraal. Met warm water en warme lucht zorgt een douchewc voor een grondigere reiniging dan alleen toiletpapier. Nadat u uw behoefte op de wc heeft gedaan, stelt u met een druk op de knop het douchen in werking. Er schuift op dat moment een douchearm uit de binnenkant van de toilet.

Een warme waterstraal zorgt er vervolgens voor dat uw onderlichaam wordt schoon gemaakt. Doordat u geen gebruik maakt van toiletpapier, is dit een stuk beter voor het milieu en draagt u zo uw steentje bij aan een groenere wereld. Daarnaast is een douchewc heel gunstig voor uw portemonnee, aangezien u veel minder toiletpapier verbruikt.

Ontdek de voordelen

Met een moderne douchewc wordt uw onderlichaam gereinigd door
de ingebouwde douche arm. Toiletpapier is overbodig.

Kortingsactie! Wissel nu uw huidige toilet om voor een Geberit AquaClean douchewc en ontvang tot €200,- korting! (vraag naar de voorwaarden)

Moderne en luxe douchewc

U heeft de grote voordelen van een douchewc al ontdekt. Een traditioneel toilet wordt tegenwoordig steeds vaker vervangen door een moderne douchewc. Onderstaand hebben we overzichtelijk alle voordelen opgesomd. Redenen genoeg om over te stappen naar een toilet met douchefunctie.

Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd.

Goed voor uw portemonnee: doordat u geen wc-papier meer gebruikt, scheelt dit aanzienlijk in uw boodschappen kosten.

Geschikt voor iedereen: een douchewc staat garant voor een optimale, hygiënische ervaring. Geschikt voor iedereen, van volwassenen tot senioren.

Compact en klein: u heeft geen extra ruimte nodig om de wc te kunnen plaatsen. Perfect voor kleine badkamers.

Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt een douchewc de standaard.

Velunova
Wc pot met sproeier

Douchewc met ingebouwde föhn

De basisuitvoering wordt standaard geleverd met de reinigingsfunctie (warm water). Een douchewc is uit te breiden met verschillende luxe opties. Denk aan een verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, softclose zitting, pulserende waterstraal of een ingebouwde föhn.

Door de ingebouwde warm föhn is wc-papier overbodig.

Door een sensor wordt de wc-zitting automatisch verwarmd.

Douche-wc’s zijn voorzien van een geïntegreerde luchtzuivering en nemen onaangename geurtjes direct weg in de toilet-pot.

Afhankelijk van uw situatie zijn extra functionaliteiten aan te raden. Neem gerust contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies.

Doe inspiratie op voor uw douchewc

Velunova

Van advies tot montage

Bij Velunova vindt u hoge kwaliteit douchewc’s, waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe douchewc, zorgen wij ervoor dat uw toilet perfect wordt geïnstalleerd. Een douchewc plaatsen wij al binnen een halve dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de dag erna gelijk genieten van uw eigen douchewc.
Velunova

Renovatie binnen een halve dag

Heeft u na de installatie nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies, tot aankoop tot montage en service. Door een samenwerking met Velunova weet u zeker waar u aan toe bent en dat u kiest voor de beste kwaliteit en een professionele montage.
Scroll naar boven