Over Velunova

De specialist op het gebied van comfortsanitair

Velunova

Over Velunova

De specialist op het gebied van comfortsanitair

Velunova is in 2018 ontstaan uit liefde voor de medemens en het hen gemakkelijk te maken in sanitaire voorzieningen. Inmiddels behoort Velunova tot één van de toonaangevende comfort-sanitair specialisten in Nederland. Daarnaast mogen wij ons specialist noemen in de levering en montage van de opkomende douchewc. Tevens het renoveren van toilet- en badkamer ruimtes behoort tot onze expertise. Kortom: of u nu op zoek bent naar een douchewc, een bad met een deur of een inloopdouche op maat, wij maken het u gemakkelijk binnen 1 dag.

Plaatsingen al in 1 dag

Bij Velunova vinden we het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast ervaart van ons werk, daarom is het vaak mogelijk dat wij binnen 1 dag de werkzaamheden afronden. U ontvangt ‘s ochtends de monteur en s’avonds kunt u genieten van uw comfortsanitair. Altijd professioneel afgewerkt door onze vakkundige monteurs.

Velunova

Vrijblijvend adviesgesprek aan huis

Onze adviseurs komen graag bij u thuis met onze rijdende showroom. Zo kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt en leggen u daarom geen druk op. 

Betrouwbaar & professioneel

Velunova beschikt over een vast montageteam. De monteurs beheersen hun vak uitstekend en gaan niet eerder weg dan dat de klus geklaard is. Door onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit, weet u zeker dat de werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd en dat u jarenlang zonder zorgen kunt genieten. 

Uitstekende klantreviews

Bij Velunova staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Zo vertrekken onze monteurs pas als de klus volledig geklaard is. Onze service begint bij een vrijblijvend adviesgesprek aan huis en eindigt nooit. Ervaart u problemen na de levering of na gebruik van uw sanitair? Velunova staat altijd voor u klaar, we scoren dan ook met trots een hoge klantbeoordeling. 

Scroll naar boven