Toilet met douchefunctie

Douche wc

Toilet met douchefunctie

Moderne wc met bidet functie

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een toilet met douchefunctie? Een wc met ingebouwde douche, ook wel een douchewc genoemd, is een combinatie tussen een standaard toilet en bidet. Binnenin de moderne wc is een handige douche-optie geïnstalleerd, wat u handmatig en eenvoudig kunt inschakelen. Dankzij de douchefunctie is het gebruik van toiletpapier verleden tijd is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen toilet? Ontdek alle voordelen en opties voor uw badkamer.
Velunova

Toilet met ingebouwde douchefunctie

Een toilet met douchefunctie heeft ten opzichte van een normaal toilet een bidet als toiletbril. Het is als het ware een wc en bidet in één. De handige douchefunctie is aan de achterkant (binnenzijde) van de wc geïnstalleerd. Bent u klaar met de behoefte? Schakel gemakkelijk de doucheoptie aan en het moderne systeem reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water. Vervolgens wordt het onderlichaam door een aangename warme luchtstraal gedroogd. Een heerlijk fris gevoel. Tegenwoordig is een toilet met ingebouwde douche uiterst comfortabel, hygiënisch en kwalitatief product die voor veel gemak zorgt.

Goed voor uw portomonee

Doordat het gebruik van toiletpapier verleden tijd is, is een toilet met douchefunctie enorm in opkomst. Een moderne douchewc is de perfecte oplossing voor senioren, volwassenen of mensen met een fysieke beperking. Het is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar het is ook een stuk beter voor het milieu. U draagt zo uw steentje bij aan een groenere wereld. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigen wc met douchefunctie? Neem contact op en onze adviseurs helpen u graag verder.

Voordelen van een wc met douchefunctie

U heeft de grote voordelen van een toilet met douchefunctie al ontdekt. Tegenwoordig wordt een standaard toilet steeds vaker vervangen door een moderne wc met ingebouwde douche. Onderstaand hebben we overzichtelijk alle voordelen voor u opgesomd. Redenen genoeg om over te stappen naar een toilet met douche.

Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd.

Goed voor uw portemonnee: doordat u geen wc-papier gebruikt, scheelt dit aanzienlijk in de kosten.

Geschikt voor ouderen: u bent minder afhankelijk van anderen. Ideaal voor senioren of mensen met een fysieke beperking.

Compact: u heeft geen extra ruimte nodig om de wc te kunnen plaatsen. Perfect voor kleine badkamers.

Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt een toilet met douchefunctie de standaard.

Toilet met sproeier en föhn
Velunova

Personaliseer uw eigen toilet met douchefunctie

Er zijn zeer veel keuzes bij een wc met douchefunctie. De basisuitvoering zorgt voor de reiniging middels warm water. Indien gewenst kunt u de wc nog uitbreiden met luxe mogelijkheden zoals: verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, soft-close zitting, pulserende waterstraal of een ingebouwde föhn die zorgt dat uw onderlichaam wordt gedroogd. Afhankelijk van uw situatie zijn sommige extra functionaliteiten aan te raden.

Bent u van plan om een toilet met douchefunctie te kopen? Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen daardoor naast het advies, de aanbevolen toilet ook leveren en monteren. Dit doen wij allemaal in overleg met u en uiteraard zo snel mogelijk. Door een samenwerking met Velunova weet u zeker waar u aan toe bent en dat u kiest voor de beste kwaliteit en een professionele montage.

Doe inspiratie op voor uw douchewc

Scroll naar boven