Toilet met bidet functie

Gaat u een toilet met douchefunctie kopen? Een douche wc, ook wel wc met sproeier genoemd, is een combinatie tussen een wc en bidet en is de laatste jaren enorm in opkomst. Het biedt diverse grote voordelen ten opzichte van uw huidige wc. Alle voordelen, mogelijkheden en meer informatie treft u op deze pagina aan.

Gratis brochure

De voordelen van een toilet met douchefunctie

Een toilet met douchefunctie is een combinatie tussen een wc en bidet en is de laatste jaren enorm in opkomst. Dit komt onder andere door de grote technische ontwikkelingen die de douche wc de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Dankzij deze innovaties en ontwikkelingen is de douche wc nu een uiterst comfortabel, zeer hygiënisch en goed doorontwikkeld product die voor veel gemak kan zorgen.

“Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd”

Door de douche wc is het gebruik van toiletpapier verleden tijd, dit wordt vervangen door een waterstraal. Nadat u uw behoefte op de wc heeft gedaan, stelt u met een druk op de knop het reinigingssysteem in werking. Er schuift op dat moment een douche arm uit de binnenkant van de toilet met de waterstraal op uw onderlichaam gericht. Een aangename en warme waterstraal zorgt er vervolgens voor dat uw onderlichaam wordt gereinigd. Doordat hierbij ook geen gebruik wordt gemaakt van toiletpapier, is dit een stuk beter voor het milieu en draagt u zo uw steentje bij aan een groenere wereld.

 • wc bidet combinatie
 • toilet met bidet functie
 • toilet met douche

Waarom kiezen voor Velunova?

velunova_check   Betrouwbaar & Professioneel

velunova_check   Gratis advies gesprek aan huis

velunova_check   Kwaliteit & goede service

velunova_check   Plaatsingen al in 1 dag

velunova_check   Grote verbouwing niet noodzakelijk

velunova_check   Complete renovatie in slechts 4 dagen

Waarom een toilet met douchefunctie kopen?

De douche wc biedt diverse grote voordelen ten opzichte van een traditioneel toilet, een aantal van deze voordelen zijn hierboven reeds benoemd.

Onderstaand treft u een opsomming van de belangrijkste voordelen:

 • Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne.
 • Comfortabel: een gevoel van luxe en wellness
 • Beter voor het milieu: bespaar onnodig verbruik van toiletpapier.
 • Geschikt voor ouderen: door de douche wc bent u minder afhankelijk van anderen.
 • Compact en klein: u heeft geen extra ruimte nodig om de wc te kunnen plaatsen
 • Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt dit de standaard

Toilet met sproeier en fohn

Er zijn zeer veel keuzes indien u een douche wc wilt aanschaffen. Een basisuitvoering zorgt voor de reiniging middels warm water. Indien gewenst kunt u de wc nog uitbreiden met diverse luxe mogelijkheden zoals: verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, soft-close zitting, pulserende waterstraal of een ingebouwde föhn die zorgt dat uw onderlichaam wordt gedroogd.

Afhankelijk van uw situatie zijn sommige extra functionaliteiten aan te raden. Neem gerust contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies.

Contact opnemen
Velunova favicon

Van advies tot montage

Bent u van plan om een toilet met douchefunctie te kopen? Velunova kan u volledig ontzorgen. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen daardoor naast het advies, de aanbevolen toilet ook leveren en monteren. Dit doen wij allemaal in overleg met u en uiteraard zo snel mogelijk. Door een samenwerking met Velunova weet u zeker waar u aan toe bent en dat u kiest voor de beste kwaliteit en een professionele montage. Uiteraard bieden wij u eerlijke prijzen in combinatie met vakmanschap. Hier leest u meer over onze werkwijze.

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

  DhrMevr
  Uw naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Postcode
  Plaatsnaam

  Straatnaam + huisnummer

  Hoe kent u ons?

  Contact

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Contact opnemen