Inloopdouche met schuifdeur

inloopdouche met schuifdeur

Inloopdouche met schuifdeur

Luxe en veilige inloopdouche

Een inloopdouche met een schuifdeur is modern, luxe en zeer gebruiksvriendelijk. Doordat u eenvoudig de douchedeur verschuift, stapt u gemakkelijker uw douche in. In combinatie met een lage instap heeft u een veilige inloopdouche in uw eigen badkamer. Gladde wanden, vervelende opstapjes en gevaarlijke situaties zijn nu verleden tijd. Ga voor een gebruiksvriendelijke en luxe inloopdouche met een schuifdeur en geniet van het moment. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Velunova

Geniet van uw inloopdouche met deur

Bij een traditionele douche (met een douchebak) heeft u vaak te maken met een onhandig en glad opstapje, wat zeer vervelend en gevaarlijk kan zijn bij mensen met een beperkte mobiliteit. Deze ongemakken worden door de aanschaf een inloopdouche met schuifdeur weggenomen. Schuif de lichte deur soepel open, stap over de lage instap en geniet van het moment. Gladde wandjes of opstapjes of zijn verleden tijd. Een inloopdouche met schuifdeur is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol afgewerkt.

U heeft de keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen, zodat de douche zowel in een landelijke als een moderne badkamer past. U kunt ook alle kanten op met de opstelling, van een enkele glazen douchewand tot een inloopdouche met twee wanden. Wilt u graag advies over de mogelijkheden van een inloopdouche met schuifdeur? Kom langs in onze showroom en onze specialisten helpen u graag verder.

Luxe inloopdouche binnen 1 dag

Een luxe inloopdouche met handige schuifdeur is al binnen 1 dag in uw badkamer geplaatst. Deze korte installatietijd realiseren we in een nieuwe en bestaande badkamer. Hierdoor hoeft u niet dagenlang zonder uw douche te zitten. U kunt de dag erna gelijk genieten van uw nieuwe inloopdouche met schuifdeur. In een bestaande badkamer moeten onze specialisten meer werk verrichten dan in een nieuwe badkamer. 

Bij het vakkundig plaatsen van een inloopdouche houden we rekening met alle belangrijke zaken. Wij komen graag bij uw langs om de huidige situatie te beoordelen. Vervolgens ontvangt u het juiste advies en een offerte op maat. Interesse in een luxe inloopdouche met schuifdeur? Neem gerust contact op voor al uw vragen. Onze badkamerspecialisten helpen u graag verder. 

Inloopdouche met veel bewegingsvrijheid

Door de jaren heen is de inloopdouche met een schuifdeur steeds populairder geworden. Dit heeft voornamelijk te maken met het gebruiksgemak en de veiligheid van de douche. Daarnaast heeft u met een schuifdeur meer bewegingsvrijheid in uw badkamer. Een schuifdeur is een ideaal alternatief voor de ouderwetse openslaande douchedeuren.

Geen warmteverschil: minder last van de kou.

Ruimte: u maakt optimaal gebruik van de badkamerruimte.

Maatwerk: de inloopdouche wordt op maat gemaakt en gemonteerd.

Veilig: geen hoogteverschillen, gladde opstapjes en wandjes meer.

Onderhoudsvriendelijk: de inloopdouche is gemakkelijker schoon te maken.

Doe inspiratie op voor uw inloopdouche
Scroll naar boven