Toilet met sproeier en föhn

Douche wc

Toilet met sproeier en föhn

Toilet met hygiënische waterstraal

Wilt u een toilet met sproeier en föhn kopen? Een douchetoilet is een combinatie tussen een wc en bidet en is de laatste jaren enorm in opkomst. Het biedt diverse grote voordelen ten opzichte van uw huidige wc. Alle voordelen, mogelijkheden en meer informatie treft u op deze pagina aan.
Velunova

Voordelen van een toilet met sproeier en föhn

Een toilet met sproeier en föhn is een combinatie die de laatste jaren enorm in opkomst is. Dit komt onder andere door de grote technische ontwikkelingen die de douchewc de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Dankzij deze innovaties en ontwikkelingen is de douche-wc nu een uiterst comfortabel, zeer hygiënisch en goed doorontwikkeld product die voor veel gemak kan zorgen.

Ingebouwde douchearm

Door de douche-wc is het gebruik van toiletpapier verleden tijd, dit wordt vervangen door een waterstraal. Nadat u uw behoefte op de wc heeft gedaan, stelt u met een druk op de knop het reinigingssysteem in werking. Er schuift op dat moment een douchearm uit de binnenkant van het toilet met de waterstraal op uw onderlichaam gericht. Een aangename en warme waterstraal zorgt er vervolgens voor dat uw onderlichaam wordt gereinigd. Door de ingebouwde föhn wordt uw onderlichaam direct gedroogd.

Toilet met sproeier en föhn kopen?

Een toilet met sproeier en föhn wc biedt grote voordelen ten opzichte van een traditioneel toilet, een aantal van deze voordelen zijn al benoemd. Onderstaand hebben we overzichtelijk alle voordelen opgesomd. Redenen genoeg om over te stappen naar een toilet met sproeier en föhn.

Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne.

Comfortabel: een gevoel van luxe en wellness.

Beter voor het milieu: bespaar onnodig verbruik van toiletpapier.

Geschikt voor ouderen: door de douche wc bent u minder afhankelijk van anderen.

Compact en klein: u heeft geen extra ruimte nodig voor de douchewc.

Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt dit de standaard.

Mogelijkheden van een douchetoilet​

Er zijn zeer veel keuzes indien u een douchetoilet gaat aanschaffen. Een basisuitvoering zorgt voor de reiniging middels warm water. Indien gewenst kunt u de wc nog uitbreiden met diverse luxe mogelijkheden zoals: verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, soft-close zitting of een pulserende waterstraal. Afhankelijk van uw situatie zijn sommige extra functionaliteiten aan te raden.

Door een samenwerking met Velunova weet u zeker waar u aan toe bent en dat u kiest voor de beste kwaliteit en een professionele montage. Uiteraard bieden wij u eerlijke prijzen in combinatie met vakmanschap. Neem gerust contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies.

Doe inspiratie op voor uw toilet

Scroll naar boven