Wc pot met sproeier

Douche wc

Wc pot met sproeier

Wc met sproeier in uw badkamer
Een wc pot met sproeier genoemd een combinatie tussen een toilet en bidet en is de laatste jaren enorm in opkomst. De ingebouwde douchefunctie heeft grote voordelen ten opzichte van een normaal toilet. Door de geïntegreerde sproeier wordt het onderlichaam gereinigd, waardoor het gebruik van toiletpapier overbodig is. En dit is weer gunstig voor uw portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden van een wc pot met sproeier? Ontdek alle voordelen en opties voor uw badkamer.
Velunova

Ervaar het gemak van een wc met sproeier

Een wc pot met sproeier heeft in tegenstelling tot een standaardtoilet een ingebouwde bidet. De bidetfunctie komt oorspronkelijk uit Japan, waar de meeste huishoudens zijn voorzien van een wc met sproeier. Door de hygiënische toiletervaring van deze wc, is er ook in Nederland veel vraag naar. Een gebruiksvriendelijke wc met ingebouwde sproeier is een perfecte oplossing voor ouderen of mensen met een fysieke beperking.

Comfortabel en hygiënisch

De handige sproeifunctie is aan de achterzijde van de wc ingebouwd. Bent u klaar met uw bezoekje aan het toilet? Schakel eenvoudig de bidetfunctie in met een druk op de knop. Er schuift op dat moment een douchearm uit de binnenkant van de wc. Het sproeisysteem reinigt vervolgens uw onderlichaam met warm water. Door een aangename warme luchtstraal wordt het onderlichaam gedroogd, zodat u een heerlijk fris gevoel ervaart. Tegenwoordig is de wc een uiterst comfortabel, zeer hygiënisch en goed doorontwikkeld product die voor veel gemak zorgt.

De voordelen van een wc met sproeier

U heeft de grote voordelen van een wc pot met sproeier al ontdekt. Een standaardtoilet wordt tegenwoordig steeds vaker vervangen door een luxe wc met douchefunctie. Onderstaand hebben we alle voordelen voor u opgesomd.

Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd.

Goed voor uw portemonnee: doordat u geen wc-papier gebruikt, scheelt dit aanzienlijk in uw boodschappen kosten.

Geschikt voor ouderen: door de moderne wc bent u minder afhankelijk van anderen. Ideaal voor senioren of mensen met een fysieke beperking.

Compact: u heeft geen extra ruimte nodig om de wc te kunnen plaatsen. Perfect voor kleine badkamers.

Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt een wc met sproeier de standaard.

Toilet met sproeier en föhn
Velunova

Van advies tot montage

Bij Velunova vindt u hoge kwaliteit wc’s, waar u jarenlang veel plezier van heeft. Naast het leveren van uw luxe wc met sproeier, zorgen wij ervoor dat uw toilet perfect wordt geïnstalleerd. De wc plaatsen wij al binnen 1 dag, dit kan zowel in een nieuwe als een bestaande badkamer worden geplaatst. Hierdoor kunt u de dag erna gelijk genieten van uw multifunctionele wc met sproeier.

Heeft u na de installatie nog vragen? Onze sanitair-specialisten staan altijd voor u klaar. Wij bieden alles in eigen beheer aan: van advies tot montage. Bij Velunova weet u zeker waar u aan toe bent en dat u kiest voor de beste kwaliteit en een professionele montage.

Wc met ingebouwde föhn

De basisuitvoering wordt standaard geleverd met ingebouwde sproeier (warm water). De wc is uit te breiden met verschillende luxe opties. Denk aan een verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, soft-close zitting, pulserende waterstraal of een ingebouwde föhn.

Warme luchtföhn
Door de ingebouwde föhn is wc-papier overbodig. Door de aangename warmte wordt uw onderlichaam gedroogd.

Verwarmde zitting
Door een sensor wordt de zitting automatisch verwarmd. Zo heeft u geen last meer van een koude wc-bril.

Geurafzuiging
Wc’s die zijn voorzien van een geïntegreerde luchtzuivering nemen onaangename geurtjes direct weg in de wc-pot.

Afhankelijk van uw situatie zijn extra functionaliteiten aan te raden. Neem gerust contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies.

Doe inspiratie op voor uw douchewc

Scroll naar boven