Toiletrenovatie binnen 2 dagen

Velunova maakt het renoveren van uw toilet supermakkelijk.

Velunova

Toiletrenovatie binnen 2 dagen

Stof-arme toiletrenovatie

Velunova is gespecialiseerd in toiletrenovaties binnen twee dagen, zonder grote verbouwing. Of het nu gaat om het plaatsen van een toilet of het ombouwen van de complete ruimte. Wij zijn daarnaast leverancier van de luxe douche-wc’s, een toilet met douchefunctie die de laatste jaren een grote opmars heeft gemaakt. Afhankelijk van de omvang van de toiletrenovatie, kunnen we dit soms allemaal in één dag uitvoeren. 

In 3 stappen naar een nieuw toilet

Velunova

1. Advies aan huis

Onze dienstverlening begint bij het leveren van een passend advies, dit doen wij vrijblijvend bij u aan huis. Doordat wij op locatie de situatie in kaart brengen, kunnen wij u het beste advies geven. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie. 

Velunova

2. Kies uw materialen

Bent u van plan om uw toilet te renoveren? Dan heeft u vele keuzemogelijkheden, van het type toilet tot wandbeplating. Zo kunt u ervoor kiezen om tegen een kleine meerprijs te kiezen voor een luxe douchewc. Wij kunnen u (in onze showroom of thuis) adviseren over de mogelijkheden. 

Velunova

3. Renovatie van uw toilet

Nadat u alle keuzes heeft gemaakt en de datum is gepland voor het renoveren van uw toilet, bestellen wij de materialen. Daarna komen we bij u op locatie voor de renovatie van uw toilet. Doorgaans is dit binnen twee dagen uitgevoerd en ervaart u vrijwel geen overlast. 

Toiletrenovatie binnen 2 dagen

Een opkomende trend in de wereld van toiletrenovaties is het werken met wandpanelen. Deze trend markeert een opvallende verschuiving in de manier waarop we vorm geven aan deze intieme ruimtes. Wandpanelen veranderen niet alleen het uiterlijk van het toilet, maar bieden ook praktische, snelle en duurzame oplossingen. Velunova heeft jarenlange ervaring en biedt altijd maatwerk, passend bij de wensen van onze klanten. 

Wandbekleding

Met onze innovatieve wandpanelen zegt u vaarwel tegen voegen. We plaatsen de wandpanelen in een snel tempo en voorkomen een vieze ruimte doordat we niet hoeven te voegen. 

Nieuwe leidingen of herbruik leidingen

De monteurs van Velunova maken een plan voor de leidingen, in overleg met u. Zo kan het zijn dat er nieuwe leidingen aangelegd moeten worden of kunnen we de oude leidingen herbruiken. 

Keuze in type WC

Door de jaren heen zijn er vele ontwikkelingen geweest op het gebied van toiletten. Zo is een douche-wc de laatste jaren bezig met een opmars en zien we een sterk groeiende vraag. Wij leveren diverse modellen douche-wc’s. 

Afwerking

Wilt u de toilet ook netjes laten afwerken door de monteurs van Velunova? Ook dat is uiteraard mogelijk. 

Wandpanelen bij een toiletrenovatie

Velunova is een erkend Geberit-installateur. 

Japans toilet kopen
Douchewc laten plaatsen
Douchewc met sproeier
Douchewc kopen

Veelgestelde vragen

Een complete toiletrenovatie duurt maximaal 2 dagen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat het binnen 1 dag wordt afgerond. 

Onze monteurs demonteren uw toilet en zorgen ervoor dat u minimale overlast ervaart van stof en geluid. 

Het is mogelijk om uw bestaande toilet zelf te slopen. 

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw bestaande vloer beschermd wordt, mocht deze niet worden vervangen. 

Onze monteurs kunnen werken met diverse materialen, u bent niet verplicht om de tegels ook bij Velunova aan te schaffen. 

Dat is afhankelijk van het type project en de onderlinge afspraken. Wij zorgen er wel voor dat u vooraf duidelijk weet waar u aan toe bent, zonder kleine lettertjes.

Velunova

Ontdek de mogelijkheden van een douchewc

Scroll naar boven