Toiletrenovatie binnen 2 dagen

Velunova maakt het renoveren van uw toilet super makkelijk.

Velunova

Toiletrenovatie binnen 2 dagen

Stof-arme toiletrenovatie

Velunova is gespecialiseerd in toiletrenovaties binnen twee dagen, zonder grote verbouwing. Of het nu gaat om het plaatsen van een toilet, of het ombouwen van de complete ruimte. Wij zijn daarnaast leverancier van de luxe douche-wc’s, een toilet met douche functie die de laatste jaren een grote opmars heeft gemaakt. 

Afhankelijk van de omvang de toiletrenovatie, kunnen we dit soms allemaal op een dag uitvoeren. 

In 3 stappen naar een nieuw toilet

Velunova

1. Advies aan huis

Onze dienstverlening begint bij het leveren van een passend advies, dit doen wij vrijblijvend bij u aan huis. Doordat wij ter plekke bij u de situatie in kaart brengen, kunnen wij u veel beter adviseren dan wanneer wij dit telefonisch of via de mail moeten doen. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie. 

Velunova

2. Kies uw materialen

Indien u voornemens bent om uw toilet te renoveren dan krijgt u vele  keuzemogelijkheden: van type toilet tot wandbeplating en vloeren. Zo kunt u ervoor kiezen om tegen een kleine meerprrijs te kiezen voor een luxe douchewc. Wij kunnen u (in onze showroom of thuis) adviseren over de mogelijkheden. 

Velunova

3. Renovatie van uw toilet

Nadat u alle keuzes heeft gemaakt en de datum is gepland voor het renoveren van uw toilet, bestellen wij de materialen. Daarna komen we bij u op locatie voor de renovatie van uw toilet. Doorgaans is dit binnen een a twee dagen uitgevoerd en ervaart u vrijwel geen overlast. 

Toiletrenovatie binnen 2 dagen

Een opkomende trend in de wereld van toiletrenovaties is het werken met wandpanelen. Deze trend markeert een opvallende verschuiving in de manier waarop we vorm geven aan deze intieme ruimtes. Wandpanelen veranderen niet alleen het uiterlijk van het toilet, maar bieden ook praktische, snelle en duurzame oplossingen.

Alles is mogelijk bij Velunova

Velunova heeft jarenlange ervaring en biedt altijd maatwerk, passend bij de wensen van onze klanten. Bij Velunova zijn de mogelijkheden eindeloos, daarom adviseren wij u graag zodat u de juiste keuzes kunt maken. 

Wandbekleding

Met onze innovatieve wandpanelen zegt u vaarwel tegen voegen. We plaatsen de wandpanelen in een snel tempo en voorkomen een vieze ruimte doordat we niet hoeven te voegen. 

Nieuwe leidingen of hebruik leidingen

De monteurs van Velunova maken een plan voor de leidingen in overleg met u. Zo kan het zijn dat er nieuwe leidingen aangelegd moeten worden of kunnen we de oude leidingen herbruiken. 

Keuze in type WC

Door de jaren heen zijn er vele ontwikkelingen geweest op het gebied van toiletten. Zo is een douche-wc de laatste jaren bezig met een opmars en zien we een sterk groeiende vraag. Wij leveren diverse modellen douche-wc’s. 

Afwerking

Wilt u de toilet ook netjes laten afwerken door de monteurs van Velunova? Ook dat is uiteraard mogelijk. 

Wandpanelen toiletrenovatie

Een opkomende trend in de wereld van toiletrenovaties is het werken met wandpanelen. Deze trend markeert een opvallende verschuiving in de manier waarop we vorm geven aan deze intieme ruimtes. Wandpanelen veranderen niet alleen het uiterlijk van het toilet, maar bieden ook praktische, snelle en duurzame oplossingen. Wandpanelen worden geplaatst zonder voegen. 

Velunova is een erkend Geberit-installateur. 

Japans toilet kopen
Douchewc laten plaatsen
Douchewc met sproeier
Douchewc kopen

Bekijk de mogelijkheden van een luxe douche-wc

De laatste jaren maakt de douche-wc een enorme opmars en zien we een sterk groeiende vraag. Met een moderne douchewc wordt uw onderlichaam gereinigd door de ingebouwde douchearm, toiletpapier is hierdoor overbodig. Door de ontwikkelingen zijn er ook steeds voordeligere modellen beschikbaar op de markt. 

 

Veelgestelde vragen

Een complete toiletrenovatie duurt maximaal 2 dagen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat het binnen 1 dag wordt afgerond. 

Onze monteurs demonteren uw toilet en zorgen ervoor dat u minimale overlast ervaart van stof en geluid. 

Het is mogelijk om uw bestaande toilet zelf te slopen. 

Onze monteurs zorgen ervoor dat uw bestaande vloer beschermd wordt, mocht deze niet worden vervangen. 

Onze monteurs kunnen werken met diverse materialen, u bent niet verplicht om de tegels ook bij Velunova aan te schaffen. 

Dat is afhankelijk van het type project en de onderlinge afspraken. Wij zorgen er wel voor dat u vooraf duidelijk weet waar u aan toe bent, zonder kleine lettertjes.

Velunova
Scroll naar boven