Inloop douchecabine

inloopdouche met schuifdeur

Inloop douchecabine​

Ideaal voor kleinere badkamers

Een inloop douchecabine is een afgesloten doucheruimte die bestaat uit glazen wanden en een deur (schuifdeur of draaideur). Deze keuze is perfect voor kleinere badkamers vanwege de efficiënte benutting van de ruimte. Douchecabines zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen, waardoor ze passend zijn voor vrijwel elke badkamerindeling. Bovendien zorgen de afgesloten wanden ervoor dat de warmte tijdens het douchen beter behouden blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees gauw verder of neem contact op.

Douchecabine met lage instap

Ouderwetse douchecabines hebben een hoge drempel of douchebak waar u over heen moet stappen. Deze obstakels kunnen voor een gevaarlijke situatie in uw badkamer zorgen. Bij een moderne douchecabine is de doucherand zo laag mogelijk gehouden, zodat u veilig onder de douche stapt. Dit is ook de voornaamste reden dat een ouderwetse douche steeds vaker vervangen door een cabine. Met een glazen douchecabine creëert u tegelijkertijd een ruimtelijk in uw nieuwe badkamer. 

Uiteraard is het mogelijk om de douche te voorzien van een glazen schuifdeur of gebruiksvriendelijke draaideur. In combinatie met een regendouche ervaart u de ultieme douchebeleving. Wanneer u er niet uitkomt, schakelt u de specialisten van Velunova in. Wij denken graag met u mee om de perfecte douchecabine samen te stellen. Kom langs in onze showroom en onze specialisten helpen u verder.

De kracht van een inloop douchecabine

Een inloop douchecabine staat bekend om zijn veilige en gebruiksvriendelijke karakter. Maar een douchecabine biedt nog veel meer voordelen, van ruimtebesparing tot onderhoud. Hieronder hebben we alle voordelen voor u opgesomd. Redenen genoeg om over stappen op een moderne douchecabine.

Waterdichtheid: een douchecabine is doorgaans volledig afgesloten, waardoor het water binnen de cabine blijft.

Veiligheid: de meeste douchecabine zijn uitgerust met een antislipvloer, wat de kans op uitglijden vermindert.

Privacy: een douchecabine biedt meer privacy dan een open douche.

Schoonmaken: doordat een douchecabine volledig afgesloten is, is het vaak gemakkelijker schoon te maken dan een open douche.

Temperatuurbehoud: in een douchecabine kunt u de temperatuur beter regelen omdat de warmte minder snel ontsnapt dan bij een open douche.

Een douchecabine binnen 1 dag geplaatst

Kunt u niet wachten om uw nieuwe douchecabine te gebruiken? Geen probleem, een inloop douchecabine plaatsen wij al binnen 1 dag. Onze installateurs realiseren uw nieuwe douche in een bestaande of een nieuwe badkamer. Heeft u al een douchecabine in uw badkamer staan? Uw huidige douche moet dan eerst gesloopt worden, zodat het bestaande leidingwerk wordt gecontroleerd. Hierdoor kost het iets meer arbeidsuren dan een plaatsing in een nieuwe badkamer. Behoefte aan advies? Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden het juiste advies voor uw badkamer. Neem contact met ons op en laat uw inloop douchecabine door Velunova installeren.

Doe inspiratie op voor uw badkamer
Scroll naar boven