Toilet met ingebouwd bidet

Douche wc

Toilet met ingebouwd bidet

Toilet met ingebouwde sproeier

Een toilet met ingebouwde bidet is een combinatie tussen een normale wc en een bidet. Door de jaren heen is de populariteit van een wc met bidetfunctie sterk gestegen. Dit komt voornamelijk door de gebruiksvriendelijke en multifunctionele eigenschappen van de douchetoilet. Ten opzichte van een traditioneel toilet biedt een bidet grote voordelen. Met een ingebouwde douchefunctie wordt het onderlichaam, na uw behoefte, grondig gereinigd. Door de hygiënische waterstralen van de geïntegreerde bidet is het gebruik van toiletpapier. verleden tijd. En dit is weer gunstig voor uw portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigen toilet? Ontdek alle voordelen en opties voor uw badkamer.

Velunova

Wat is een toilet met ingebouwde bidet?

Een toilet met ingebouwde bidet heeft in tegenstelling tot een normaal toilet een bidet als toiletbril. Oorspronkelijk komt de douchetoilet uit Japan, waar de meeste huishoudens zijn voorzien van een douchewc. Door de populariteit en hygiënische toiletervaring zien we de toilet steeds vaker in de Nederlandse badkamers. Een toilet met ingebouwde bidet is de ideale oplossing voor ouderen of mensen met een fysieke beperking. De grootte van een douchetoilet is te vergelijken met een traditionele wc.

Velunova

Comfortabel en hygiënisch

De douchefunctie is aan de achterzijde van het toilet ingebouwd. Na uw bezoek aan de wc zet u eenvoudig de bidetfunctie aan en het systeem reinigt het onderlichaam met lichaamswarm water. Daarna wordt het onderlichaam door een warme luchtstraal gedroogd. Een toiletbezoek met een bidet zorgt voor een heerlijk fris gevoel. Tegenwoordig is een toilet met ingebouwde bidet een comfortabel, hygiënisch en goed doorontwikkeld product die voor veel gemak zorgt.

Voordelen van een toilet met bidet

U heeft de belangrijke voordelen van een toilet met bidet al ontdekt. Een traditionele wc wordt tegenwoordig steeds vaker vervangen door een luxe toilet-wc. Onderstaand hebben we overzichtelijk alle voordelen opgesomd. Redenen genoeg om over te stappen naar een toilet met bidetfunctie.

Hygiënischer dan toiletpapier: ervaar optimale hygiëne. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd.

Goed voor uw portemonnee: doordat u geen wc-papier gebruikt, scheelt dit aanzienlijk in uw boodschappen kosten.

Geschikt voor ouderen: door de douche wc bent u minder afhankelijk van anderen. Ideaal voor senioren of mensen met een fysieke beperking.

Compact: u heeft geen extra ruimte nodig om de wc te kunnen plaatsen. Perfect voor kleine badkamers.

Ga mee met de tijd: in de toekomst wordt een douchewc de standaard.

Toilet met sproeier en föhn
Velunova

Geen toiletpapier met een bidet

Dankzij een toilet met ingebouwde bidet is het gebruik van toiletpapier verleden tijd. De reiniging van wc-papier wordt vervangen door een aangename warmtestraal. Met warm water en lucht zorgt het toilet voor een grondigere reiniging dan toiletpapier. Met een druk op de knop stelt u het reinigingssysteem in werking. Uit de binnenkant van de wc schuift er een douchearm uit, waar vervolgens een waterstraal uit sproeit. 

Uw onderlichaam wordt grondig schoongemaakt. Omdat het gebruik van toiletpapier overbodig is, draagt u tegelijkertijd een steentje bij aan een groenere wereld. Door een toilet met ingebouwde bidet bespaart u fors op uw boodschappen, aangezien u geen wc-papier meer hoeft te kopen.

Toilet met verwarmde bril of föhn

De standaard uitvoering wordt geleverd met de reinigingsfunctie (warm water). Wilt u de toilet met ingebouwd bidet uitbreiden en nog meer comfort ervaren? Bekijk dan onze luxe opties, zodat uw toiletdouche volledig naar wens wordt geïnstalleerd. Denk aan een verwarmde wc-bril, automatische reiniging van de zitting na gebruik, soft-close zitting, pulserende waterstraal of een ingebouwde föhn.

Warme luchtföhn
Door de ingebouwde föhn is wc-papier overbodig. Door de aangename warmte wordt uw onderlichaam gedroogd.

Verwarmde zitting
Door een sensor wordt de wc-zitting automatisch verwarmd. Zo heeft u geen last meer van een koude toiletbril.

Geurafzuiging
Douche-wc’s die zijn voorzien van een geïntegreerde luchtzuivering nemen onaangename geurtjes direct weg in de toiletpot.

Afhankelijk van uw situatie zijn extra functionaliteiten aan te raden. Neem gerust contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies.

Doe inspiratie op voor uw douchewc

Scroll naar boven