Inloopdouche senioren

Douche wc

Inloopdouche senioren

Veilige inloopdouche voor senioren

Bij een standaard douche heeft u altijd te maken met een onhandig en glad opstapje, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Een inloopdouche voor senioren is veiliger dan een normale douche. Hierbij wordt een douchebak of krappe douchecabine verruild voor een veilige inloopdouche met veel bewegingsruimte. U loopt met alle eenvoud uw inloopdouche in. Gladde wandjes, opstapjes of andere ongemakken zijn verleden tijd.

inloopdouche met schuifdeur

Binnen 1 dag uw inloopdouche geplaatst

Een inloopdouche voor senioren plaatsen wij in 1 dag. Dit kan zowel in een nieuwe als bestaande badkamer worden gerealiseerd. Het is wel meer werk om het te plaatsen in een bestaande badkamer dan in een nieuwe badkamer. Er komen diverse belangrijke punten kijken bij het plaatsen van een inloopdouche. Onze adviseurs kunnen u hierbij het juiste advies bieden. Neem gerust contact op voor al uw vragen.

Inloopdouche in uw bad

Door de douchewc is het gebruik van toiletpapier verleden tijd, dit wordt vervangen door een waterstraal. Nadat u uw behoefte op de wc heeft gedaan, stelt u met een druk op de knop het reinigingssysteem in werking. Er schuift op dat moment een douchearm uit de binnenkant van het toilet met de waterstraal op uw onderlichaam gericht. Een aangename en warme waterstraal zorgt er vervolgens voor dat uw onderlichaam wordt gereinigd. Door de ingebouwde föhn wordt uw onderlichaam direct gedroogd.

 

De voordelen van een inloopdouche

Een inloopdouche voor senioren maakt de laatste jaren een grote opmars in populariteit. Dit komt onder andere door de grote voordelen:

Geen warmteverschil: minder last van de kou, omdat de temperatuur buiten de douche gelijk is aan die onder de douche.

Ruimte: door de inloopdouche maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Maatwerk: de douche wordt volledig op maat, in overleg met u, besteld en gemonteerd.

Veilig: door de inloopdouche heeft u geen hoogteverschillen, gladde opstapjes en wandjes meer.

Onderhoudsvriendelijk: de inloopdouche is gemakkelijker schoon te maken, doordat het geen hoogteverschillen of lastige randen en hoeken heeft.

Doe inspiratie op voor uw badkamer
Scroll naar boven