Inloopdouche

inloopdouche met schuifdeur

Inloopdouche

Moderne inloopdouche

Een inloopdouche staat garant voor ontspanning en een veilige badkamer. Steeds vaker wordt een douchebak of krappe cabine vervangen door een moderne inloopdouche. Hoge randen of gladde drempels zijn verleden tijd, waardoor u veilig in uw douche stapt. Een stijlvolle oplossing voor senioren of mensen met een fysieke beperking. Maar een inloopdouche biedt ook volwassenen veel gemak en luxe. Doordat u als het ware gemakkelijk in uw douche loopt, heeft u voldoende bewegingsruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden van een inloopdouche? Lees gauw verder of neem contact op.

Velunova

Ultieme ontspanning met een inloopdouche

Douchecabines hebben een drempel waar u over heen moet stappen. Deze drempel kan voor mensen met een fysieke beperking voor een gevaarlijke situatie zorgen. Dit geldt ook voor douchebakken met een hoge instap. Bij een inloopdouche is de doucherand zo laag mogelijk gehouden, zodat u veilig in uw douche stapt. Tegenwoordig wordt de ouderwetse douche steeds vaker vervangen door een moderne inloopdouche. In de meeste gevallen bestaat de douche uit één of meerdere wanden, waarbij de douche niet is afgesloten door een deur. Hierdoor loopt u als het ware direct uw douche in. De wanden worden voorzien van glas, zodat de badkamer een ruimtelijk effect krijgt. Een inloopdouche is daarom niet alleen heel praktisch, maar geeft de hele badkamer een ruimtelijke uitstraling.

Stel uw inloopdouche samen

Een stijlvolle inloopdouche wordt netjes afgewerkt, afgestemd op uw wensen. Stel uw eigen inloopdouche samen door verschillende kleuren en uitvoeringen met elkaar te combineren. Hierdoor creëert u een douche die perfect aansluit op uw badkamerinterieur, van een moderne look tot een landelijke uitstraling. Wilt u een enkele glazen wanden, zodat u direct onder uw douche stapt? Of moet de inloopdouche met 2 wanden worden voorzien? Uiteraard is het mogelijk om de douche te voorzien van een glazen schuifdeur of gebruiksvriendelijke draaideur. In combinatie met een regendouche ervaart u de ultieme douchebeleving. Wanneer u er niet uitkomt, schakelt u de specialisten van Velunova in. Wij denken graag met u mee om de perfecte inloopdouche samen te stellen. Kom langs in onze showroom en onze specialisten helpen u verder.

De voordelen van een inloopdouche

De populariteit van de inloopdouche blijft stijgen. Dit heeft grotendeels te maken door het veilige en gebruiksvriendelijke karakter. Maar een inloopdouche biedt nog veel meer voordelen, van ruimtebesparing tot onderhoud. Hieronder hebben we alle voordelen voor u opgesomd. Redenen genoeg om over stappen op een luxe inloopdouche.

Geen warmteverschil: minder last van de kou omdat de temperatuur buiten de douche gelijk is aan die onder de douche.

Ruimte: door de inloopdouche maakt u optimaal gebruik van de ruimte.

Maatwerk: de inloopdouche wordt volledig op maat besteld en gemonteerd.

Veilig: door de lage inloopdouche zijn gladde opstapjes verleden tijd.

Onderhoudsvriendelijk: de douche is makkelijker schoon te maken, doordat er geen lastige randen en hoeken zijn.

Instapdouche
Velunova

Inloopdouche binnen 1 dag gemonteerd

Kunt u niet wachten om uw inloopdouche te gebruiken? Geen probleem, een luxe inloopdouche plaatsen wij al binnen 1 dag. Onze monteurs realiseren uw nieuwe douche in een bestaande of een nieuwe badkamer. Heeft u een douchebak of cabine in de badkamer staan? Uw huidige douche moet dan eerst gesloopt worden, zodat het bestaande leidingwerk wordt gecontroleerd. Hierdoor kost het iets meer arbeidsuren dan een plaatsing in een nieuwe badkamer. Behoefte aan advies? Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden het juiste advies voor uw badkamer. Neem contact met ons op en laat uw inloopdouche door Velunova installeren.

Inloopdouche met bad

Wilt u naast een inloopdouche ook heerlijk genieten van een bad? Combineer dan een douche met een lage instapbad. Het bad is aan de lange zijde voorzien van een handig deurtje. Doordat de deur zo laag mogelijk is gemonteerd, heeft u geen last van een gevaarlijke drempel. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. Hierdoor heeft u de voordelen van een instapbad en inloopdouche in één. Past deze uitvoering perfect in uw badkamer? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Velunova
Doe inspiratie op voor uw badkamer
Scroll naar boven