Inloopdouche

De ultieme ervaring met een inloopdouche

inloopdouche met schuifdeur

Inloopdouche

Gemak en luxe

Een inloopdouche staat garant voor ontspanning en een veilige badkamer. Steeds vaker wordt een ouderwetse douchebak vervangen door een moderne inloopdouche. Hoge randen of gladde drempels zijn verleden tijd, waardoor u veilig in uw douche stapt. Een inloopdouche biedt voor volwassenen en senioren veel gemak en luxe. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees gauw verder of neem contact op.

Ontspan met een inloopdouche

Verouderde douchecabines hebben een hoge drempel waar u over heen moet stappen. Deze drempel kan voor een gevaarlijke situatie zorgen. Dit geldt ook voor douchebakken met een hoge instap. Bij een moderne inloopdouche is de doucherand zo laag mogelijk gehouden, zodat u veilig in uw douche stapt. Tegenwoordig wordt een ouderwetse douche steeds vaker vervangen door een moderne inloopdouche. In de meeste gevallen bestaat de douche uit één of meerdere wanden, waarbij de douche wel of niet is afgesloten door een deur. U heeft de keuze uit glazen of gemetselde wanden, zodat u de badkamer een unieke uitstraling geeft. Een glazen inloopdouche zorgt voor een ruimtelijk effect en met een gemetselde wand heeft u een mooie afscheiding in uw badkamer.

Stel uw inloopdouche samen

Een stijlvolle inloopdouche wordt netjes afgewerkt, afgestemd op uw wensen. Stel uw eigen inloopdouche samen door verschillende kleuren en uitvoeringen met elkaar te combineren. Hierdoor creëert u een douche die perfect aansluit op uw badkamerinterieur, van een moderne look tot een landelijke uitstraling. Wilt u één glazen wand, zodat u direct onder uw douche stapt? Of moet de inloopdouche met 2 wanden worden voorzien? Uiteraard is het mogelijk om de douche te voorzien van een glazen schuifdeur of gebruiksvriendelijke draaideur. In combinatie met een regendouche ervaart u de ultieme douchebeleving. Wanneer u er niet uitkomt, schakelt u de specialisten van Velunova in. Wij denken graag met u mee om de perfecte inloopdouche samen te stellen. Kom langs in onze showroom en onze specialisten helpen u verder.

De voordelen van een inloopdouche

De populariteit van de inloopdouche blijft stijgen. Dit heeft grotendeels te maken door het veilige en gebruiksvriendelijke karakter. Maar een inloopdouche biedt nog veel meer voordelen, van ruimtebesparing tot onderhoud. Hieronder hebben we alle voordelen voor u opgesomd. Redenen genoeg om over stappen op een luxe inloopdouche.

Modern: een verlaagde douche heeft een luxere uitstraling dan een hoge douchebak.

Ruimte: met een inloopdouche maakt u optimaal gebruik van de ruimte.

Maatwerk: de inloopdouche wordt volledig op maat besteld en gemonteerd.

Veilig: door de lage inloopdouche zijn gladde opstapjes verleden tijd.

Onderhoudsvriendelijk: de douche is makkelijker schoon te maken, doordat er geen lastige randen zijn.

Velunova

Inloopdouche binnen 1 dag

Kunt u niet wachten om uw inloopdouche te gebruiken? Geen probleem, een luxe inloopdouche plaatsen wij al binnen 1 dag. Onze monteurs realiseren uw nieuwe douche in een bestaande of een nieuwe badkamer. Heeft u al een douchebak of cabine in de badkamer staan? Uw huidige douche moet dan eerst gesloopt worden, zodat het bestaande leidingwerk wordt gecontroleerd. Hierdoor kost het iets meer arbeidsuren dan een plaatsing in een nieuwe badkamer. Behoefte aan advies? Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden het juiste advies voor uw badkamer. Neem contact met ons op en laat uw inloopdouche door Velunova installeren.

Bespaar ruimte met een instapbad

Wilt u naast een inloopdouche ook heerlijk genieten van een bad? Combineer dan een douche met een lage instapbad. Het bad is aan de lange zijde voorzien van een handig deurtje. Doordat de deur zo laag mogelijk is gemonteerd, heeft u geen last van een gevaarlijke drempel. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. Hierdoor heeft u de voordelen van een instapbad en inloopdouche in één. Past deze uitvoering perfect in uw badkamer? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Velunova
Doe inspiratie op voor uw badkamer
Scroll naar boven