Retourbeleid

U kunt uw product retourneren binnen 14 dagen in de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Zodra wij het product hebben ontvangen en goedgekeurd zullen wij het aankoopbedrag terugstorten. Wij maken gebruik van een retourformulier dat u hier(link naar retourformulier) kunt invullen.

Let op! Het product kan niet meer worden geretourneerd na gebruik!

Het retourneren gebeurd in 3 stappen.

1. Zodra u het product wilt retourneren zorgt u dat het retourformulier goed is ingevuld en is bijgevoegd in het pakket.

2. Op het retourformulier staat bovenaan het adres waar u het product naartoe retourneerd.

3. Zodra wij het artikel hebben ontvangen in ons magazijn controleren wij het product en zullen wij overgaan tot terugbetaling per bankoverschrijving.

Vragen over retourneren

Tot wanneer kan ik mijn product retourneren?
Uw product kan tot 14 dagen na verzenddatum geretourneerd worden. Het product kan niet geretourneerd worden wanneer deze is gebruikt. Dit in verband met de hygiëne.

Mijn product is beschadigd binnen gekomen. Wat nu?
Wanneer u het product beschadigd ontvangen heeft vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Wij vragen u foto’s van de beschadigingen toe te sturen zodat wij deze kunnen beoordelen. Wij raden u eerst aan om het product te bekijken wat in de doos zit. Het kan namelijk zijn dat de doos beschadigd is door transport, maar het product zelf niet. Heeft u twijfels neem gerust contact op.

Scroll naar boven