Instapdouche

De ultieme ervaring met een instapdouche

Velunova

Instapdouche

De ultieme ervaring
met een instapdouche

Veilige en luxe instapdouche

Een instapdouche is modern, luxe en zeer gebruiksvriendelijk. Bij een moderne instapdouche wordt het bad of krappe douchecabine verruild voor een instapdouche met zeer veel bewegingsruimte. Een veilige en stijlvolle oplossing wanneer een bad of hoge douchebak niet meer gaat. Bent u op zoek naar een instapdouche? Wij hebben het meest uitgebreide assortiment aan douches voor elk budget.
Inlooopdouche senioren

De ultieme ervaring met een instapdouche

Met een instapdouche geeft u de badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling. Een luxe instapdouche bestaat uit één of meerdere douchewanden en wordt wel naar wens afgesloten met een deur. Kiest u voor een douche zonder deur? Dan stapt u simpelweg direct onder de douche voor een vrije douchebeleving. Het grote voordeel is dat obstakels zoals een hoge douchebak verleden tijd is. Doordat de doucherand zo laag mogelijk is, stapt u eenvoudig en veilig onder de douche. Een ruime instapdouche is daarom een stuk veiliger dan een douchecabine of een douchebak met een hoge instap.
Velunova

Praktisch, stijlvol en mooi afgewerkt

Een instapdouche is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en mooi afgewerkt. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat de douche zowel in een landelijke als een moderne badkamer past. Daarnaast kunt u alle kanten op met de opstelling, van een enkele glazen douchewand tot een instapdouche met twee wanden. Wilt u graag advies over de mogelijkheden van een instapdouche?
Of heeft u vragen over de installatie? Kom langs in onze showroom en onze specialisten helpen u verder.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

De voordelen van een instapdouche

Een instapdouche maakt de laatste jaren een grote opmars in populariteit. Dit komt onder andere door de grote voordelen van een inloopdouche. Om het gemakkelijk voor u te maken, hebben we de grootste voordelen opgesomd:

Geen warmteverschil: minder last van de kou omdat de temperatuur buiten de douche gelijk is aan die onder de douche.

Ruimte: door de douche maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Maatwerk: de douche wordt volledig op maat besteld en gemonteerd.

Veilig: door de instapdouche heeft u geen hoogteverschillen, gladde hoge opstap en wandjes meer.

Onderhoudsvriendelijk: de instapdouche is makkelijker schoon te maken, doordat het geen hoogteverschillen of lastige randen en hoeken heeft.

Velunova

Veiligheid voorop met een instapdouche

Bij een standaard douche heeft men bijna altijd te maken met een onhandig en glad hoge opstap, wat zeer vervelend en gevaarlijk kan zijn bij mensen met een beperkte mobiliteit. Deze ongemakken worden door de aanschaf en montage van een instapdouche weggenomen. U loopt met alle eenvoud zo de douche in. Gladde wandjes of een hoge opstap of zijn verleden tijd.

Een comfortabele instapdouche plaatsen wij al binnen in 1 dag. Wij realiseren uw nieuwe douche in zowel een nieuwe als een bestaande badkamer. Bent u van plan om uw huidige douche te vervangen door een instapdouche? Dan kost het iets meer arbeidsuren dan de plaatsing in een nieuwe badkamer. Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden het juiste advies voor uw badkamer. Neem gerust contact met ons op.

Bad in combinatie met een douche

In sommige gevallen is het wenselijk om het bad te behouden in uw badkamer. Tegelijkertijd wilt u ook gebruik maken van een heerlijke instapdouche. In dat geval is een bad met douche aan te raden. Dit is een instapbad in combinatie met een instapdouche. Het lage instapbad is voorzien met een handig deurtje. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het bad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. Hierdoor heeft u de voordelen van een instapbad en instapdouche in één.

Velunova
Scroll naar boven