Veilige en luxe inloopdouche

Een instapdouche, ook wel een inloopdouche genoemd, is modern, luxe en zeer gebruiksvriendelijk. Bij een moderne inloopdouche wordt de douchebak of krappe douchecabine verruild voor een instapdouche met zeer veel bewegingsruimte. Een veilige en stijlvolle oplossing voor ouderen of mensen met een fysieke beperking. Bent u op zoek naar een inloopdouche? Dan bent u bij Velunova aan het juiste adres, we hebben het meest uitgebreide assortiment aan inloopdouches voor elk budget.

Gratis brochure

De ultieme ervaring met een inloopdouche

Inloopdouche

Met een inloopdouche geeft u de badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling. Een luxe
instapdouche bestaat uit één of meerdere douchewanden en wordt wel naar wens afgesloten met een deur. Kiest u voor een douche zonder deur? Dan stapt u simpelweg direct onder de douche voor een vrije douchebeleving. Het grote voordeel is dat obstakels zoals een hoge douchebak verleden tijd is. Doordat de doucherand zo laag mogelijk is, stapt u eenvoudig en veilig onder de douche. Een ruime inloopdouche is daarom een stuk veiliger dan een douchecabine of een douchebak met een hoge instap.

Inloopdouche in badkamer
Inloopdouche deur

Een instapdouche is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en mooi afgewerkt. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat de douche zowel in een landelijke als een moderne badkamer past. Daarnaast kunt u alle kanten op met de opstelling, van een enkele glazen douchewand tot een inloopdouche met twee wanden. Wilt u graag advies over de mogelijkheden van een inloopdouche? Of heeft u vragen over de installatie? Kom langs in onze showroom en onze specialisten helpen u graag verder.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Velunova?

velunova_check Betrouwbaar & Professioneel

velunova_check Grote verbouwing niet noodzakelijk

velunova_check Gratis advies gesprek aan huis

velunova_check Kwaliteit & goede service

velunova_check Plaatsingen al in 1 dag

velunova_check Uitstekende klantreviews

De voordelen van een inloopdouche

Een instapdouche maakt de laatste jaren een grote opmars in populariteit. Dit komt onder andere door de grote voordelen hiervan, wij zullen de grootste voordelen benoemen:

 • Geen warmteverschil: minder last van de kou omdat de temperatuur buiten de douche gelijk is aan die onder de douche.
 • Ruimte: door de inloopdouche maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.
 • Maatwerk: de douche wordt volledig op maat besteld en gemonteerd.
 • Veilig: door de instapdouche heeft u geen hoogteverschillen, gladde opstapjes en wandjes meer.
 • Onderhoudsvriendelijk: de instapdouche is makkelijker schoon te maken, doordat het geen hoogteverschillen of lastige randen en hoeken heeft.
Contact opnemen
Instapdouche badkamer

Veiligheid voorop met een instapdouche

Bij een standaard douche heeft men bijna altijd te maken met een onhandig en glad opstapje, wat zeer vervelend en gevaarlijk kan zijn bij mensen met een beperkte mobiliteit. Deze ongemakken worden door de aanschaf en montage van een instapdouche weggenomen. U loopt hierdoor zo, met alle eenvoud, van de badkamer de inloopdouche in. Gladde wandjes of opstapjes of zijn verleden tijd.

Een comfortabele instapdouche plaatsen wij al binnen in 1 dag. Wij realiseren uw nieuwe douche in zowel een nieuwe als een bestaande badkamer. Bent u van plan om uw huidige douche te vervangen voor een instapdouche? Dan kost het iets meer arbeidsuren dan de plaatsing in een nieuwe badkamer. Onze adviseurs denken graag met u mee en bieden het juiste advies voor uw badkamer. Neem gerust contact met ons op.

Inloopdouches

Bad in combinatie met een inloopdouche

In sommige gevallen is het wenselijk om het bad te behouden in uw badkamer. Tegelijkertijd wilt u ook gebruik maken van een heerlijke instapdouche. In dat geval is een bad met inloopdouche aan te raden. Dit is een instapbad in combinatie met een inloopdouche. Een lage instapbad is voorzien met een handig deurtje. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het bad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. Hierdoor heeft u de voordelen van een instapbad en inloopdouche in één.

Instapbad badkamer
Inloopdouche met bad
Contact opnemen

Ja, ik ontvang graag de gratis brochure!

  DhrMevr
  Uw naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Postcode
  Plaatsnaam

  Straatnaam + huisnummer

  Hoe kent u ons?

  Contact

  Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Contact opnemen