Sunshower

Ontdek de voordelen van de Sunshower douche

Velunova

Sunshower

Ontdek de voordelen van de Sunshower douche

Verhoog uw weerstand met de Sunshower

Veel mensen kunnen genieten van de zon en dat is begrijpelijk, het ontspant, geeft energie en voelt natuurlijk heerlijk op de huid. Vaak zitten mensen in de zomer ook beter in hun vel dan in de winter. Zonlicht zorgt daarbij ook nog eens voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. De Sunshower douche combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij u de kracht van zonlicht optimaal ervaart en uw weerstand verhoogt! De Sunshower heeft een krachtige combinatie van UV zonlicht en infrarood. Het is ook mogelijk te kiezen voor alleen infrarood. De Sunshower douche is zowel in een nieuwe als uw huidige badkamer te plaatsen. De montage neemt niet meer dan 3 uur in beslag dus u kunt direct genieten.

Velunova

Positief voor uw welzijn

Zonlicht heeft een positief effect op uw welzijn, energieniveau en slaapritme. Na een heerlijke UV-douche gaat u zich vitaler voelen en wordt u uitgeruster wakker. Sunshower geeft de minimale dosis UV-licht af, zodat het vitamine D ook in de wintermaanden op een gezond niveau is.
Velunova

Ontspannen effect

Het verwarmende infrarood licht zorgt voor een ontspannen effect. Daarnaast verbetert de infrarood uw bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Hierdoor herstellen uw spieren veel beter. Het infrarode licht biedt een aangenaam gevoel en warme ontspanning.
Velunova

Blijf fit en gezond

UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. Dit zorgt voor een efficiënter immuunsysteem en houdt u mentale gezondheid op peil. Zo word u fitter en zit u lekkerder in uw vel. Het energieke gevoel van de zon; dat is wat de Sunshower douche het hele jaar biedt.

Zonlicht en infrarood in uw Sunshower douche

De Sunshower douche heeft een aantal luxe producten waarbij de weldaad van zonlicht onder de douche centraal staat. Er zijn producten beschikbaar met Infrarood, of installaties die UV en Infrarood combineren.

UV zonlicht

Het natuurlijke zonlicht van de Sunshower douche is laag gedoseerd, waardoor het niet schadelijk is voor de huid, maar u wel de essentiële voordelen van het UV-licht ervan benut. Vooral in de herfst- en wintermaanden is er in ons lichaam vaak een tekort aan vitamine D doordat het lichaam in deze maanden te weinig vitamine D aanmaakt. De afwezigheid van zonlicht tijdens deze herfst- en wintermaanden of tijdens zonloze dagen kan worden opgevangen door Sunshower, waardoor het vitamine D niveau op peil blijft. Geniet van alle voordelen en ervaar uniek comfort het hele jaar door!

Geeft energie, voedt het lichaam en werkt ontstekingsremmend.

Zorgt voor een gezonde hormoonproductie en de aanmaak van vitamine D.

Positieve invloed op dag- en nachtritme.

Effectief bij chronische huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en zonallergie.

Uv douche
Sunshower infrarood

Infrarood

Het krachtige infrarood van de Sunshower douche dringt diep door in de huid. Het geeft een aangename warmte af met als gevolg een ontspannen gevoel in het gehele lichaam. Het is wetenschappelijk bewezen dat therapie met infrarood effectief is om het verkrampte gevoel in de rug en nek te verminderen. In tegenstelling tot de meeste pijnstillers heeft warmtetherapie geen bijwerkingen. Infrarood versnelt ook de bloedcirculatie met als gevolg een toename van het zuurstofgehalte in het bloed. Hierdoor vermindert spierpijn en stijfheid, kan een sportblessure sneller herstellen en ontspant het lichaam.

Werkt verlichtend bij rug- en nekklachten.

Werkt verlichtend voor reumapatiënten.

Biedt sneller herstel voor sporters.

Zorgt voor een gezonde bloedcirculatie.

Biedt een dieptereiniging van de huid.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Combineer de Sunshower met een instapbad of inloopdouche

Veelgestelde vragen over de Sunshower douche

Welke uitvoeringen bieden jullie aan?
Wij zijn officiële dealer van Sunshower en kunnen bij u daarom het gehele assortiment leveren en monteren.
Wat zijn de prijzen van de Sunshower?
Voor een compleet overzicht van de modellen en de prijzen, raden wij u aan om een offerte op te vragen.
Is de Sunshower ook in te bouwen?
Ja, wij kunnen de Sunshower op twee manieren monteren: opbouw of inbouw. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren.
Verbruikt de Sunshower veel stroom?
Hoeveel stroom de Sunshower verbruikt is afhankelijk van het type. Echter verbruiken alle modellen zeer weinig stroom. Een sessie van 10 minuten intensiteit kost minder dan 3 eurocent.
Hoeveel uitvoeringen zijn er?
Wij zijn officiële dealer van Sunshower en kunnen bij u daarom het gehele assortiment leveren en monteren.
Is de Sunshower veilig om te gebruiken?
Ja, het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.
Past de Sunshower in mijn badkamer?
Ja, onze ervaren monteurs kunnen de Sunshower in elke badkamer netjes en veilig monteren.
Hoelang gaat de UV verlichting mee?
De uv-lampen van een zonnedouche gaan ruim zeven jaar mee, aldus ontwerpers Wegdam en Meijer. Concreet kunt u achthonderd uur zonnedouchen met de uv-lampen van de Sunshower.
Video afspelen
Scroll naar boven