Waarom is een combinatie van een bad met een douche een slimme keuze?

Bij het inrichten van een badkamer komt vaak de vraag naar voren: kiest u voor een bad of een douche? Waarom zou u niet beide combineren? Een bad-douchecombinatie biedt de voordelen van zowel een verfrissende douche als een ontspannen bad. Voor veel mensen is dit een slimme oplossing die inspeelt op verschillende levensstijlen en behoeften. De JOICE Walk In+ van Artweger gaat nog een stap verder met een innovatief ontwerp dat een stijlvolle inloopdouche moeiteloos combineert met een volwaardig bad. In deze blog bespreken we waarom een bad-douchecombinatie een slimme keuze is en hoe de JOICE Walk In+ deze voordelen naar een hoger niveau tilt.

De JOICE Walk In+: stijlvol, praktisch en flexibel

U hoeft niet meer te kiezen tussen een douche of een bad, want met de JOICE Walk In+ heeft u beide binnen handbereik. Het ruime, drempelloze ontwerp van de inloopdouche biedt comfort en veiligheid, terwijl het glazen front met subtiele kleuraccenten zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Deze accenten vervagen van onder naar boven in transparantie, waardoor het glazen front opgaat in elke badkamerstijl.

Een bijzonder kenmerk van de JOICE Walk In+ is dat u de douche eenvoudig kunt omtoveren tot een volledig functioneel bad. Het deurschot is snel en gemakkelijk te plaatsen, waardoor het water veilig binnen het bad blijft. Met deze slimme 2-in-1 oplossing combineert u stijl en functionaliteit op een manier die aan al uw wensen voldoet.

De voordelen van bad-douchecombinatie

Flexibiliteit en veelzijdigheid
Een bad-douchecombinatie biedt ultiem gemak. Voor een snelle, verfrissende douche in de ochtend of een ontspannend bad aan het eind van een lange dag: u heeft de keuze. Dit maakt het een ideale oplossing voor huishoudens waar meerdere mensen verschillende voorkeuren hebben.

Ruimtebesparing
Vooral in kleinere badkamers kan het lastig zijn om zowel een douche als een bad te plaatsen. Een bad-douchecombinatie biedt de oplossing door beide functies te combineren zonder extra ruimte in te nemen.

Geschikt voor iedereen
Een bad-douchecombinatie biedt gemak en comfort voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteit. Een bad-douchecombinatie is bijzonder geschikt voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen. Dankzij de barrière vrije instap en ruime inloopdouche kunnen zij veilig en gemakkelijk gebruikmaken van de douche, zonder hoge drempels of obstakels. Tegelijkertijd biedt de mogelijkheid om te baden extra ontspanning, zonder dat dit ten koste gaat van toegankelijkheid.

Toekomstbestendig
Levensomstandigheden veranderen vaak. Met een bad-douchecombinaties bent u goed voorbereid op deze veranderingen. Of u nu een snelle douche nodig heeft of even wilt genieten van een rustgevend bad.

Meerwaarde voor uw woning
Badkamers met zowel een bad als een douche zijn vaak aantrekkelijker voor potentiële kopers. Een bad-douchecombinatie biedt deze meerwaarde zonder extra ruimte in te nemen, wat de aantrekkingskracht van uw woning vergroot.

Verschillende opties voor bad-douchecombinaties

Bad-douchecombinaties zijn er in verschillende stijlen en formaten, afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeur.

Klassieke badkuip met douchekop: Dit is de meest voorkomende oplossing waarbij en douchekop boven een bad is gemonteerd. Het biedt zowel de functionaliteit van een bad als een douche, zonder dat u veel ruimte nodig heeft.

Moderne inloopmodellen: Voor wie op zoek is naar een stijlvolle, toegankelijke oplossing, zijn er inloopmodellen zoals de JOICE Walk In van Artweger. Dit model biedt een ruime inloopdouche gecombineerd met een volwaardig bad, zonder dat u concessies hoeft te doen op het gebied van ruimte of veiligheid. Het strakke design en de barrière vrije toegang maken het ideaal voor zowel gezinnen als senioren.

Duurzaam en waterbesparend

Naast het comfort en de ruimtebesparing biedt een bad-douchecombinatie ook kansen om water te besparen. Voor dagelijks gebruik is een snelle douche vaak zuiniger dan een bad. Moderne modellen, zoals de JOICE Walk In+, zijn bovendien uitgerust met waterbesparende technologieën, zodat u geniet van luxe zonder onnodig waterverbruik.

Waarom de JOICE Walk In+?

De JOICE Walk In+ van Artweger biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en flexibiliteit. Met het slimme 2-in-1 ontwerp geniet u van zowel een ruime inloopdouche als een volwaardig bad, zonder dat dit extra ruimte in beslag neemt. Het strakke glazen front, de drempelloze instap en het eenvoudig te plaatsen deurschot maken het een ideale keuze voor iedereen die comfort, veiligheid en een modern design belangrijk vindt.

Bent u klaar om uw badkamer naar een hoger niveau te tillen? Kies voor de JOICE Walk In+ en ervaar zelf het gemak van deze innovatieve bad-douchecombinatie.”

Andere interessante blogs

Infrarood in douche

Wat is een Sunshower?

Veel mensen voelen zich beter en energieker als ze blootgesteld worden aan zonlicht. Natuurlijk zonlicht ontspant, geeft energie en het voelt heerlijk aan op de huid. Daarnaast stimuleert zonlicht de...

Lees meer

Is een Sunshower gevaarlijk?

Bij Velunova zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die uw gezondheid en welzijn bevorderen. Eén van de innovaties die de laatste jaren veel aandacht heeft...

Lees meer

Wat is een Japans toilet?

Het Japanse toilet is een geavanceerde variant van het traditionele toilet, ontwikkeld om comfort en hygiëne te optimaliseren. Na uw toiletbezoek wordt u gereinigd met lichaamswarm water en gedroogd met...

Lees meer
Velunova

Wat kost een douchewc?

De beslissing om een douchewc aan te schaffen gaat niet alleen over comfort en hygiëne, maar ook over een slimme investering in uw dagelijks leven. Douchewc’s, ook bekend als bidet...

Lees meer

Word je bruin van een Sunshower?

In de wereld van innovatieve badkamerproducten is de Sunshower douche een opvallende verschijning. Ontworpen om de voordelen van zonlicht naar uw badkamer te brengen, roept dit product de vraag op...

Lees meer
Velunova

5 misvattingen over een douchewc

Ondanks de groeiende populariteit van douchewc’s blijven veel mensen twijfels koesteren over de overstap. Bent u ook sceptisch? Lees dan deze blog, waar we veelvoorkomende misvattingen over douchewc’s aanpakken. Ontdek...

Lees meer

Ontdek de 5 voordelen van een Reisbidet

Het idee van op reis gaan roept vaak beelden op van spannende avonturen, nieuwe bestemmingen en het ontdekken van andere culturen. Maar laten we eerlijk zijn, reizen kan ook enkele...

Lees meer

Wat is een inloopdouche?

Een inloopdouche is een moderne badkameroplossing die zich onderscheidt door het ontbreken van hoge drempels. In tegenstelling tot traditionele douches waar u over een verhoogde rand moet stappen, biedt een...

Lees meer
Scroll naar boven