Voordelen van een douchecabine met infrarood

Een douchecabine met infrarood biedt vele voordelen t.o.v. een standaard douche. De badkamer is in huis dé plek om voor jezelf te zorgen, tot jezelf te komen, te ontspannen en te rusten. Daarom is het belangrijk om naast comfort en welzijn in de badkamer opties te integreren die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Denk hierbij aan de weldaad van zonlicht. En hoewel te veel zonlicht schadelijk kan zijn, is te weinig zonlicht óók ongezond. We hebben zonlicht nodig voor de aanmaak van vitamine D, wat weer belangrijk is voor ons algehele welzijn en welbevinden. Met een douchecabine met infrarood haal je de complete wellness-ervaring in huis.

Het krachtige infrarood van de douche dringt diep door in de huid. Het geeft een heerlijke warmte af, waardoor je een ontspannen gevoel in het gehele lichaam ervaart. Het is wetenschappelijk bewezen dat therapie met infrarood effectief is om het verkrampte gevoel in de rug en nek te verminderen. Ten opzichte van de meeste pijnstillers heeft warmtetherapie geen bijwerkingen. Dankzij infrarood in de douchecabine versnelt ook de bloedcirculatie met als gevolg een toename van het zuurstofgehalte in het bloed. Hierdoor vermindert spierpijn en stijfheid, kan een sportblessure sneller herstellen en ontspant het lichaam.

  • Werkt verlichtend bij rug- en nekklachten.
  • Werkt verlichtend voor reumapatiënten.
  • Biedt sneller herstel voor sporters.
  • Zorgt voor een gezonde bloedcirculatie.
  • Biedt een dieptereiniging van de huid.
Douchecabine infrarood
Douchecabine met infrarood

Beter in uw vel met infrarood

Veel mensen genieten van de zon en dat is begrijpelijk. Zonnestralen geven energie, zorgen voor ontspannen en voelt aangenaam op de huid. De meeste mensen zitten in de zomer beter in hun vel dan in de winter. Daarnaast zorgt zonlicht voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hoe fijn zou het zijn als u ook in de winter genoeg Vitamine D binnen krijgt? Dankzij infrarood in uw douchecabine wordt de kracht van zonlicht gecombineerd met een ontspannen beleving. Uw weerstand verhoogt en tegelijkertijd geniet u van een aangename warmte. De montage neemt niet meer dan 3 uur in beslag. Na de installatie kunt u direct genieten van uw eigen infrarood douche.

Infrarood douche badkamer
Infrarood douche

Waarom kiezen voor Velunova?

velunova_check Betrouwbaar & Professioneel

velunova_check Grote verbouwing niet noodzakelijk

velunova_check Gratis advies gesprek aan huis

velunova_check Kwaliteit & goede service

velunova_check Plaatsingen al in 1 dag

velunova_check Uitstekende klantreviews

Veelgestelde vragen

Wij zijn officiële dealer van Sunshower en kunnen bij u daarom het gehele assortiment leveren en monteren.

Voor een compleet overzicht van de modellen en de prijzen, raden wij u aan om een offerte op te vragen. 

Ja, wij kunnen de Sunshower op twee manieren monteren: opbouw of inbouw. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren.

Hoeveel stroom de Sunshower verbruikt is afhankelijk van het type. Echter verbruiken alle modellen zeer weinig stroom. Een sessie van 10 minuten intensiteit kost minder dan 3 eurocent.

Contact opnemen

Wij zijn officiële dealer van Sunshower en kunnen bij u daarom het gehele assortiment leveren en monteren.

Ja, het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

 

Wel is het belangrijk dat de Sunshower deskundig wordt gemonteerd.  

Ja, onze ervaren monteurs kunnen de Sunshower in elke badkamer netjes en veilig monteren. 

De uv-lampen van een zonnedouche gaan ruim zeven jaar mee, aldus ontwerpers Wegdam en Meijer. Concreet kun je achthonderd uur zonnedouchen met de uv-lampen van de Sunshower.