Sanitair Ermelo

Douche wc

Sanitair Ermelo

Sanitair voor een veilige en moderne badkamer

Bent u op zoek naar luxe sanitair vlakbij Ermelo? Bij Velunova kunt u terecht voor moderne douchewc’s, instapbaden, inloopdouches en de luxe Sunshower. Ons doel is om het u gemakkelijk te maken. Met comfortsanitair creëert u een veilige en ontspannen badkamer. Denk aan een open inloopdouche met een lage instap of een ligbad met een waterdicht deurtje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u de badkamer gedeeltelijk renoveren of gaat u de gehele badkamer verbouwen? Onze monteurs beheersen hun vak uitstekend en gaan niet eerder weg dan dat de klus geklaard is. Wij beschikken over een vast montageteam, zodat u hetzelfde team over de vloer heeft.

Inloopdouche

Met een luxe inloopdouche krijgt uw badkamer gelijk een ruimtelijke uitstraling. Deze douche bestaat uit één of meerdere (glas)wanden, zodat u gemakkelijk onder de douche springt. Naar wens wordt de douche afgesloten met een (schuif)deur, zodat je de warmte behoudt. Doordat een inloopdouche een lage instap heeft, heeft u geen last meer van een onveilige en gladde douchebak. 

Veilig: door de lage instap ontstaan er geen onveilige situaties. U heeft geen last van hoogteverschillen en gladde opstapjes.

Ruimtebesparend: met een inloopdouche creëer je een ruimtelijk effect. Hierbij wordt optimaal gebruikt van de beschikbare ruimte.

Onderhoudsvriendelijk: een inloopdouche is gemakkelijk schoon te krijgen. Er zijn geen vervelende hoeken van drempels waar het vuil en aanslag tussen gaat zitten.

Maatwerk: de douche wordt volledig op maat besteld en gemonteerd.

Toilet met sproeier en föhn

Douchewc’s

In iedere badkamer hoort een moderne en gebruiksvriendelijke douchewc. Binnenin de toilet zit een geïntegreerde douchefunctie, zodat uw onderlichaam grondig wordt gereinigd. Dankzij de aangename waterstralen vermindert u het gebruik van toiletpapier. Een douchewc is een perfecte oplossing voor iedereen die veel waarde hecht aan comfort. Het basismodel wordt geïnstalleerd met de reinigingsfunctie, maar de toilet is ook uit te breiden met verschillende opties. Van een verwarmde wc-bril tot een ingebouwde föhn, stem de douchewc af op uw wensen.

Warme luchtföhn: door de ingebouwde föhn is toiletpapier overbodig. De aangename warmte zorgt ervoor dat uw onderlichaam wordt gedroogd.

Verwarmde zitting: door een moderne sensor wordt de zitting automatisch verwarmd. Hierdoor heeft u geen last meer van een koude toiletbril.

Geurafzuiging: een douchewc die is voorzien van een geïntegreerde luchtzuivering neemt onaangename geurtjes direct weg.

Instapbaden

Wilt u graag genieten van een comfortabel (lig)bad? Dan biedt een instapbad met deurtje de uitkomst. Doordat het bad een lage instap heeft, heeft u geen last van gladde en hoge randen. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het inloopbad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. De deur is van duurzaam en sterk materiaal gemaakt, waardoor het niet kan breken of buigen.

Veilig en comfortabel: alle instapbaden beschikken over een deur tot aan de vloer van uw badkamer. Voor het in- en uitstappen, open en sluit je eenvoudig het deurtje aan de zijkant.

Ruimtebesparend: combineer een luxe instapbad met een ingebouwde douche en bespaar kostbare ruimte in uw badkamer.

Geschikt voor iedereen: door de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid bent u minder afhankelijk van anderen. Ideaal voor senioren of mensen met een fysieke belemmering.

De sanitairspecialist in Ermelo

Voordat we aan de slag gaan, beginnen we met een goed adviesgesprek. Dit kan in onze showroom of op uw locatie in Ermelo. Onze adviseurs komen graag bij u thuis met de rijdende showroom. Zo kunnen wij vrijblijvend en het beste advies geven die aansluiten op uw situatie en wensen. Bent u op zoek naar een sanitairspecialist vlakbij Ermelo? Bekijk de mogelijkheden op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom. Onze experts helpen en adviseren u graag om de beste keuze voor de badkamer van uw dromen te maken. Vraag ook onze inspiratievolle brochure aan en neem de tijd om kennis te maken met ons assortiment.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Scroll naar boven