Sanitair Lelystad

Douche wc

Sanitair Lelystad

Sanitair voor een luxe en moderne badkamer

Bent u op zoek naar een sanitair specialist in Lelystad? Bij Velunova kunt u terecht voor moderne douche-wc’s, instapbaden, inloopdouches en de luxe Sunshower. Wij zijn landelijk actief en ondersteunen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Ons doel is om het u gemakkelijk te maken. Met comfortabele sanitair creëert u een veilige en ontspannen badkamer. Denk aan een open inloopdouche met een lage instap of een ligbad met een waterdicht deurtje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u de badkamer gedeeltelijk renoveren of gaat u de gehele badkamer verbouwen? Onze monteurs beheersen hun vak uitstekend en gaan niet eerder weg dan dat de klus geklaard is. Wij beschikken over een vast montageteam, zodat u hetzelfde team over de vloer heeft. Van instapdouches tot inloopbaden, uw badkamer in Lelystad is in goede handen.

Inloopdouche

Met een luxe inloopdouche krijgt uw badkamer gelijk een ruimtelijke uitstraling. Deze douche bestaat uit één of meerdere (glas)wanden, zodat u gemakkelijk onder de douche springt. Naar wens wordt de douche afgesloten met een (schuif)deur, zodat je de aangename warmte behoudt. Doordat een inloopdouche een lage instap heeft, heeft u geen last meer van een onveilige en gladde douchebak.

Veilig: door de lage instap ontstaan er geen onveilige situaties. U heeft geen last van hoogteverschillen en gladde opstapjes.

Ruimtebesparend: met een inloopdouche creëer je een ruimtelijk effect. Hierbij wordt optimaal gebruikt van de beschikbare ruimte.

Onderhoudsvriendelijk: een inloopdouche is gemakkelijk schoon te krijgen. Er zijn geen vervelende hoeken van drempels waar het vuil en aanslag tussen gaat zitten.

Maatwerk: de douche wordt volledig op maat besteld en gemonteerd.

Douchewc’s

In iedere badkamer hoort een moderne douche-wc. Binnenin het toilet zit een geïntegreerde douchefunctie, zodat uw onderlichaam wordt gereinigd. Dankzij de fijne waterstralen vermindert u het gebruik van toiletpapier. Een douche-wc is een perfecte oplossing voor iedereen die waarde hecht aan comfort. Het basismodel wordt geïnstalleerd met de reinigingsfunctie, maar het toilet is ook uit te breiden met verschillende opties, van een verwarmde wc-bril tot een ingebouwde föhn.

Warme luchtföhn: door de ingebouwde föhn is toiletpapier overbodig. De aangename warmte zorgt ervoor dat uw onderlichaam wordt gedroogd.

Verwarmde zitting: door een moderne sensor wordt de zitting automatisch verwarmd. Hierdoor heeft u geen last meer van een koude toiletbril.

Geurafzuiging: een douchewc die is voorzien van een geïntegreerde luchtzuivering neemt onaangename geurtjes direct weg.

Instapbaden

Wilt u graag genieten van een comfortabel (lig)bad? Dan biedt een instapbad met deur de uitkomst. Doordat het bad een lage instap heeft, heeft u geen last van gladde en hoge randen. Het waterdichte deurtje zit aan de lange zijde van het inloopbad. U kunt eenvoudig via het deurtje het bad instappen en vervolgens weer sluiten. De deur is van duurzaam en sterk materiaal gemaakt.

Veilig en comfortabel: alle instapbaden beschikken over een deur tot aan de vloer van uw badkamer. Voor het in- en uitstappen, open en sluit je eenvoudig het deurtje aan de zijkant.

Ruimtebesparend: combineer een luxe instapbad met een ingebouwde douche en bespaar kostbare ruimte in uw badkamer.

Geschikt voor iedereen: door de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid is een instapbad voor iedereen geschikt. De ideale oplossing wanneer u een douche en bad in uw badkamer wil.

De sanitairspecialist van Nederland

Voordat we aan de slag gaan, beginnen we met een goed adviesgesprek. Dit kan in onze showroom of op uw locatie in Lelystad. Onze adviseurs komen graag bij u thuis met de rijdende showroom. Zo kunnen wij vrijblijvend en het beste advies geven dat aansluit op uw situatie en wensen. Bekijk de mogelijkheden op onze website en doe inspiratie op voor uw badkamer. Onze experts helpen en adviseren u graag om de badkamer van uw dromen te realiseren. Vraag ook onze inspiratievolle brochure aan en neem de tijd om kennis te maken met ons assortiment.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Scroll naar boven