Ontdek de kracht van uw eigen sundouche

Veel mensen kunnen genieten van de zon en dat is begrijpelijk, het ontspant, geeft energie en voelt natuurlijk heerlijk op de huid. Vaak zitten mensen in de zomer ook beter in hun vel dan in de winter. Zonlicht zorgt daarbij ook nog eens voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Onze sundouche, ook wel de Sunshower genoemd, combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij u de kracht van zonlicht optimaal ervaart en uw weerstand verhoogt! De sundouche heeft een krachtige combinatie van UV zonlicht en Infrarood. Het is ook mogelijk te kiezen voor alleen infrarood.

Onze sundouche is zowel in een nieuwe als uw huidige badkamer te plaatsen. De montage neemt niet meer dan 3 uur in beslag dus u kunt direct genieten.

Sundouche
Sundouche in badkamer

Waarom kiezen voor een sundouche van Velunova?

velunova_check Betrouwbaar & Professioneel

velunova_check Grote verbouwing niet noodzakelijk

velunova_check Gratis advies gesprek aan huis

velunova_check Kwaliteit & goede service

velunova_check Plaatsingen al in 1 dag

velunova_check Uitstekende klantreviews

Geniet van natuurlijke zonlicht onder uw sundouche

UV zonlicht

Het natuurlijke zonlicht van de sundouche is laag gedoseerd, waardoor het niet schadelijk is voor de huid, maar u wel de essentiële voordelen van het Uv-licht ervan benut. Vooral in de herfst- en wintermaanden is er in ons lichaam vaak een tekort aan vitamine D doordat het lichaam in deze maanden te weinig vitamine D aanmaakt. De afwezigheid van zonlicht tijdens deze herfst- en wintermaanden of tijdens zonloze dagen kan worden opgevangen door de sundouche, waardoor het vitamine D niveau op peil blijft. Geniet van alle voordelen en ervaar uniek comfort het hele jaar door!

  • Geeft energie, voedt het lichaam en werkt ontstekingsremmend;
  • Zorgt voor een gezonde hormoonproductie en de aanmaak van vitamine D;
  • Positieve invloed op dag- en nachtritme;
  • Effectief bij chronische huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en zonallergie.

Infrarood

Het krachtige infrarood van de sundouche dringt diep door in de huid. Het geeft een aangename warmte af met als gevolg een ontspannen gevoel in het gehele lichaam. Het is wetenschappelijk bewezen dat therapie met infrarood effectief is om het verkrampte gevoel in de rug en nek te verminderen. In tegenstelling tot de meeste pijnstillers heeft warmtetherapie geen bijwerkingen. Infrarood versnelt ook de bloedcirculatie met als gevolg een toename van het zuurstofgehalte in het bloed. Hierdoor vermindert spierpijn en stijfheid, kan een sportblessure sneller herstellen en ontspant het lichaam.

  • Werkt verlichtend bij rug- en nekklachten;
  • Werkt verlichtend voor reumapatiënten;
  • Biedt sneller herstel voor sporters;
  • Zorgt voor een gezonde bloedcirculatie;
  • Biedt een dieptereiniging van de huid.
Sundouche UV

Combineer de sundouche met een instapbad of inloopdouche!

Veelgestelde vragen over de sundouche

Wij zijn officiële dealer van Sunshower en kunnen bij u daarom het gehele assortiment leveren en monteren.

Voor een compleet overzicht van de modellen en de prijzen, raden wij u aan om een offerte op te vragen. 

Ja, wij kunnen de Sunshower op twee manieren monteren: opbouw of inbouw. Wij kunnen u hierbij uiteraard adviseren.

Hoeveel stroom de Sunshower verbruikt is afhankelijk van het type. Echter verbruiken alle modellen zeer weinig stroom. Een sessie van 10 minuten intensiteit kost minder dan 3 eurocent.

Wij zijn officiële dealer van Sunshower en kunnen bij u daarom het gehele assortiment leveren en monteren.

Ja, het is een veilig systeem dat gekeurd is en voldoet aan de Europese richtlijnen. Door de ingebouwde timer gaat de Sunshower na maximaal tien minuten automatisch uit. Daarnaast zorgt een ventilatiekanaal voor de aan- en afvoer van droge, koele lucht. Hierdoor bestaat er geen kans op oververhitting van de Sunshower.

 

Wel is het belangrijk dat de Sunshower deskundig wordt gemonteerd.  

Ja, onze ervaren monteurs kunnen de Sunshower in elke badkamer netjes en veilig monteren. 

De uv-lampen van een zonnedouche gaan ruim zeven jaar mee, aldus ontwerpers Wegdam en Meijer. Concreet kun je achthonderd uur zonnedouchen met de uv-lampen van de Sunshower.